A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az évfolyam

Szerző
Fordító

Kiadó: General Press Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 588 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-643-126-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Látványos karrierek és csendes tragédiák várnak arra az öt, rendkívül tehetséges fiatalemberre, akiknek Erich Segal (Szerelmi történet/Oliver szerelme, Az elfelejtett kaland, Hívő lelkek, Orvosok, Hosszú az út a dicsőséghez, Csak a szerelem) krónikásául szegődik. Az Egyesült Államok egyik legelőkelőbb egyetemén, a Harvardon ismerkednek meg a tudomány és a szerelem rejtelmeivel, hogy aztán a "való világban" gyümölcsöztessék olykor igencsak sok lemondás és áldozat árán megszerzett tudásukat. Házasságon, váláson, és az amerikai belpolitika meg az izraeli-arab háborúk viszontagságain keresztül jut el a Harward 1958-as évfolyama a huszonötödik évfordulós találkozóig, az első és utolsó olyan mérföldkőig, ahol még majdnem teljes létszámban számot vethetnek életükkel.
Segal fordulatos könyvének külön érdekessége, hogy egyik szereplője magyar, akit az '56-os forradalom vihara sodor Budapestről egészen az Egyesült Államok külügyminiszter-helyettesi székéig.

Erich Segal

Erich Segal műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Erich Segal könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az évfolyam
Állapot:
2.960 Ft
2.220,-Ft 25
24 pont kapható
Kosárba
25% garantált kedvezmény!
konyv