1.035.089

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

The Effect of Aeration on the Growth Energetics and Biochemical Composition of Baker's Yeast

A levegőztetés hatása a sütőélesztő növekedésének energetikájára és biokémiai felépítésére, az élesztő sejtanyagának glukózból és etanolból történő formációjához vezető reakciók

Szerző

Kiadó: Research Laboratories of the State Alcohol Monopoly
Kiadás helye: Helsinki
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 158 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A könyv leírja a szerző élesztőkkel végzett kísérletét, annak előkészületeit, lebonyolítását, eredményeit és az eredménynek elemzését. A második részben nem kísérletről olvashatunk, hanem az élesztő sejtanyagának glukózból és etanolból történő formációjához vezető reakciókról a szerző által összeállított anyagot tanulmányozhatjuk.

Tartalom

Biológia, élelmiszeripar, biokémia, sütőipar, aminosavak, szénhidrátok, zsírok, NADH, anyagcsere

Erkki Oura

Erkki Oura műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Erkki Oura könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv