A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gente 1. - Tankönyv/munkafüzet - CD-vel

A1-A2/Spanyol nyelvkönyv kezdőknek

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus

Kiadó: Klett Kiadó Kft.-Difusión S. L.
Kiadás helye: Budapest-Barcelona
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 293 oldal
Sorozatcím: Gente
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Spanyol  
Méret: 26 cm x 22 cm
ISBN: 963-9572-28-4
Megjegyzés: Színes fotókkal, illusztrációkkal. CD-melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A GENTE ezen új kiadása, melyet kezedben tartasz, az előző megjelenéseket követő felhasználói felvetések, visszajelzések és magyarázatok tapasztalatai alapján készült.
Legnagyobb megelégedésünkre... Tovább

Előszó

A GENTE ezen új kiadása, melyet kezedben tartasz, az előző megjelenéseket követő felhasználói felvetések, visszajelzések és magyarázatok tapasztalatai alapján készült.
Legnagyobb megelégedésünkre a GENTE, a spanyol mint idegen nyelv első feladatcentrikus kézikönyve mind az oktatók, mind a tanulók részéről határozottan pozitív fogadtatásban részesült. Szerte a világon nyelviskolák, egyetemek és a Cervantes Intézet központjai a mi kézikönyvünket választották a spanyol nyelv tanítására. Ennek több oka van. Legvonzóbb a könyv tanulóközpontúsága. Ahogy ezt egy brazil felhasználó összefoglalta: „A GENTE tekintettel van a diák és a tanár intelligenciájára; az oktatás egyfajta demokratikus módszert biztosít, mert a diákok egyénisége kiindulópontként szolgál, akiknek mindig van valami hozzáfűznivalójuk, és a tanulási folyamat részesének érzik magukat".
Másrészről, a tanárok és a diákok egyéni véleményén túl, egy rendkívül fontos esemény erősítette meg a GENTE által alkalmazott módszertani irányt: a nyelvekkel kapcsolatos Közös Európai Referenciakeret kihirdetése. Ez a dokumentum a világ minden részéről származó alkalmazott nyelvészek és pedagógusok tízéves kutatásának eredményeként született. Döntő lökést adott annak bizonyításához, hogy „az itt elfogadott törekvés általános értelemben abban a tevékenységben összegezhető, mely a felhasználót és tanulót arra ösztönzi, hogy elsősorban társadalmi tényezők miatt sajátítson el egy nyelvet, azaz a társadalom egyik tagjaként, akinek egy sor határozott esetben speciális közegben, illetve konkrét tevékenységi területen (nem csak a nyelvvel kapcsolatos) feladatai vannak".
A tanárok és a tanulók pozitív megnyilvánulása, illetve a jelenkor törekvése arra ösztönzött minket, hogy megalkossuk a GENTE új kiadását. Ehhez belevágtunk a kézikönyv gondos felülvizsgálásába számos nemzetközi csoport tanácsai alapján, akik oktatási tapasztalataik segítségével járultak hozzá ennek tökéletesítéséhez. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv