| Kiadó: | Gold Book Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Debrecen |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 163 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 23 cm x 18 cm |
| ISBN: | 963-9437-50-6 |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. |
| Bevezetés | 7 |
| Miért kell erősíteni? | 9 |
| A súlyzós edzés mítoszai | 11 |
| Összegzés | 12 |
| Felkészülés | 13 |
| Hol eddzünk? | 13 |
| Motiválás | 13 |
| Edzésfelszerelések | 15 |
| Összegzés | 16 |
| Formáljuk át testünket | 17 |
| Az alma alkat | 18 |
| A körte alkat | 20 |
| A sovány testalkat | 23 |
| Az atletikus testalkat | 25 |
| Összegzés | 32 |
| Minden, amit az izmokról tudni kell | 29 |
| Hogyan válnak erősebbé az izmok? | 29 |
| Mi a különbség az izomerő és az állóképesség között? | 30 |
| Néhány ember izmai erősebbek, mint másoké? | 30 |
| Izomrostok | 30 |
| Összegzés | 32 |
| Edzésmódszerek | 33 |
| Mi a túlterheléses edzés? | 33 |
| Mennyi szünetet kell hagynunk az edzések között? | 33 |
| Honnan tudjuk, hogy az izmaink helyreálltak? | 34 |
| Szabad súlyok vagy gépek? | 34 |
| Alap edzésmódszerek | 36 |
| Haladó edzésmódszerek | 38 |
| Összegzés | 46 |
| Testzsír | 47 |
| Testzsír és fizikai teljesítmény | 47 |
| Aerob edzés súlyzózó sportolóknak | 50 |
| Összegzés | 53 |
| Az izom üzemanyaga | 54 |
| A szénhidrátszükséglet kiszámítása | 54 |
| Pótlás | 55 |
| A szénhidrát típusai | 56 |
| A glikémiás index (GI) | 58 |
| Szénhidrátfogyasztás edzés előtt | 60 |
| Szénhidrátfogyasztás edzés alatt | 60 |
| Összegzés | 61 |
| Súlykezelés (1): Zsírégető program | 62 |
| Diétás célok | 63 |
| Erősítő edzés és súlykontroll | 63 |
| Zsírvesztő stratégia | 64 |
| Az összkalória nem egyenlő | 70 |
| Diétázás és az anyagcsere mennyisége | 70 |
| Jojó diéta | 71 |
| Felkészülés a versenyekre | 72 |
| Összegzés | 75 |
| Súlykezelés (2): Testsúlynyerő program | 76 |
| Mennyi súlygyarapodásra számíthatok? | 76 |
| Milyen gyors súlygyarapodásra számíthatunk? | 77 |
| Mennyit kell ennünk? | 77 |
| Fehérjeszükséglet | 77 |
| Fehérjetanácsok | 78 |
| Hogyan elégítsük ki fehérjeszükségletünket? | 78 |
| Fehérjefelesleg | 80 |
| Az étkezés időzítése | 80 |
| Összegzés | 81 |
| Sportkészítmények | 82 |
| Fehérje alapú készítmények | 82 |
| Aminosav-készítmények | 82 |
| Súlynyerő vagy táplálékpótló készítmények | 83 |
| Szénhidrátkészítmények | 84 |
| Tesztoszteronfokozók | 84 |
| Kreatin | 85 |
| Glutamin | 86 |
| Vanadil-szulfát | 86 |
| Króm | 87 |
| Karnitin | 87 |
| Koffein | 87 |
| Összegzés | 88 |
| Stretching és bemelegítés | 89 |
| Miért stretchingeljünk? | 89 |
| Hogyan nyúlnak meg az izmok? | 90 |
| Hogyan kell nyújtani? | 90 |
| Speciális nyújtások | 91 |
| Edzéstechnikai tanácsok | 97 |
| Miért nem sikeres a fejlődés? | 97 |
| A lábunk | 100 |
| Farizmok | 109 |
| Hát | 114 |
| Váll | 122 |
| Mell | 127 |
| Hasizmok | 133 |
| Kar | 140 |
| Vádli | 149 |
| Étrendek | 154-163 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.