Háztartástan témakörből 20% kedvezmény CSAK MA!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Tizenhét hattyúk

Szerző

Kiadó: Magvető Könyvkiadó és Kereskedelmi Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 136 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 963-14-2255-0

Fülszöveg

Ki írta a Tizenhét hattyúk című könyvet? Erre a kérdésre fogok röviden válaszolni, egyrészt mert már úgyis szinte mindenki tudja, másrészt tudni nem tudja szinte senki, csak egészen biztosan sejti.
Ha azt nézem, ki írta például a Fancsikó és Pintát, vagy hogy a Lili-könyvért benyert pénzek után ki fizet adót, akkor egyszerűen azt kell mondani: én írtam, alulírott.
Volna azért ezen önkéntes bevallásban kis bizonytalanság és szomorúság. Mert tudom, van, akinek mindez csalódást jelent, hisz azt gondolhatta egy ideig, hogy akkor most van itt tényleg egy tündöklő és vagány és kiszámíthatatlan, húszéves, szépséges nő, aki így meg így, ezt meg azt - és ehelyett kiderül: látjuk, mi derült ki...
Önzőn osztozom ezen olvasók érzéseiben: nekem is kevesebb marad így. Arra kérném ezért az olvasót - ha ez lehetséges, amit nem tudok -, hogy tudván most már, amit tudnunk kell, a továbbiakban, ez ügyben, mégis tekintsünk el tőlem - azért csak, mert jobban járunk így mindketten, én is meg te is,... Tovább
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem