1.114.059

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Eszem-iszom, Hungary

Éttermesek és vendégek a pácban

Szerző
Szerkesztő
Budapest
Kiadó: XXI. Század Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 271 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-615-5955-77-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Milyen bűnös titkokat őriznek az éjszakai-mulatók sokat látott alkalmazottai? Miként válik a konzerv töltött káposztából luxuséttermi főfogás? Mi hever a tányérunkon valójában, és egyáltalán: Iiogyan került a csizma az asztalra? :
Az Eszem-iszom, Hungary Kordos Szabolcs nagy sikerű Hungary-soroza-tának negyedik darabja. Most változatlan tartalommal, de új külsővel jelenik meg a sorozat legújabb. Restaurant, Hungary című, nyolcadik kötetével egyidőben.
Első osztályú éttermek, lángososbódék, késdobálók és trendi bárok kulisszatitkairól rántja le a leplet. Tartson velünk ezen a különleges utazáson, ismerje meg a vendéglátósok trükkjeit, történetét és nem utolsósorban azt, hogyan élnek túl bennünket, nem éppen problémamentes vendégeket! .
A szórakoztató riportkötet a pult mögé vezeti az olvasót, a konyhai lengőajtón túlra, valamint megmutatja azt is, hogyan viselkednek a hazai és nemzetközi sztárok a vendég szerepében, illetve mit teszünk mi, egyszerű földi halandók, amikor egy... Tovább

Fülszöveg


Milyen bűnös titkokat őriznek az éjszakai-mulatók sokat látott alkalmazottai? Miként válik a konzerv töltött káposztából luxuséttermi főfogás? Mi hever a tányérunkon valójában, és egyáltalán: Iiogyan került a csizma az asztalra? :
Az Eszem-iszom, Hungary Kordos Szabolcs nagy sikerű Hungary-soroza-tának negyedik darabja. Most változatlan tartalommal, de új külsővel jelenik meg a sorozat legújabb. Restaurant, Hungary című, nyolcadik kötetével egyidőben.
Első osztályú éttermek, lángososbódék, késdobálók és trendi bárok kulisszatitkairól rántja le a leplet. Tartson velünk ezen a különleges utazáson, ismerje meg a vendéglátósok trükkjeit, történetét és nem utolsósorban azt, hogyan élnek túl bennünket, nem éppen problémamentes vendégeket! .
A szórakoztató riportkötet a pult mögé vezeti az olvasót, a konyhai lengőajtón túlra, valamint megmutatja azt is, hogyan viselkednek a hazai és nemzetközi sztárok a vendég szerepében, illetve mit teszünk mi, egyszerű földi halandók, amikor egy üveg bor társaságában kieresztjük a gőzt. Merüljön alá a vendéglátás világába, és garantáltan másként néz körbe, ha legközelebb ételt vagy italt rendel! Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Kordos Szabolcs

Kordos Szabolcs műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Kordos Szabolcs könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Eszem-iszom, Hungary
Állapot:
2.980 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba