851.169

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Musztafa, Karafa és az akasztófa I-III.

Történelmi regény

Szerző

Kiadó: Stádium Sajtóvállalat Részvénytársaság
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 782 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Stádium Sajtóvállalat Rt. nyomása, Budapest.

Előszó

Részlet a könyvből:

A tájék estéje szelíden szürkült szemükben. Dombok között hajladozott az út sáros, sárga szalagja de ők loppal, az út szélén, az erdő fái között haladtak. Tavaszi fák, szőke,... Tovább

Fülszöveg

Eszterhás István regényében megnyílik a labanc huszár előtt a szerelmes boldogság eddig elzárt kapuja.
Thurzó Mária grófnő szép szőke feje a jövendő, szebb életet jelenti a huszár álmában. Minél zordabbak az idők, minél keményebb a katona sorsa, annál ragyogóbbnak, fehérebbnek tűnik a katona szemében a jószerencse és a szép leány szerelme.

Eszterhás István

Eszterhás István műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Eszterhás István könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Musztafa, Karafa és az akasztófa I-III. Musztafa, Karafa és az akasztófa I-III. Musztafa, Karafa és az akasztófa I-III. Musztafa, Karafa és az akasztófa I-III. Musztafa, Karafa és az akasztófa I-III. Musztafa, Karafa és az akasztófa I-III. Musztafa, Karafa és az akasztófa I-III. Musztafa, Karafa és az akasztófa I-III. Musztafa, Karafa és az akasztófa I-III. Musztafa, Karafa és az akasztófa I-III.

A kötetek borítói, lapélei és néhány lapja enyhén foltosak. A kötetek borítói kissé kopottak. Az előzéklapokon tulajdonosi bejegyzések találhatók.

Állapot:
1.900 ,-Ft
10 pont kapható
Kosárba