| Kiadó: | Alexandra Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Pécs |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 269 oldal |
| Sorozatcím: | Étterem- és borkalauz |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 12 cm |
| ISBN: | 978-963-370-708-1 |
| Megjegyzés: | A kötetben szereplő gasztronómiai újságíró által dedikált példány. Színes fotókkal, térképekkel. |
| Előszó | 6 |
| Tesztelési alapelvek | 8 |
| Európai kalauzok | 9 |
| A legjobbak | 14 |
| Éttermek, vendéglők | 17 |
| Budapesti éttermek | 18 |
| Vidéki éttermek | 24 |
| Kastélyszállók | 48 |
| Tesztelt éttermek | 53 |
| Borok, borászok, régiók | 223 |