| Kiadó: | Taverna Belvárosi Szálloda és Vendéglátó Vállalat |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 20 oldal |
| Sorozatcím: | Taverna kiskönyvtár |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| Az italfogyasztás szerepe az étkezéseknél (napi folyadékszükséglet) | 4 |
| Italfajták | 5 |
| étvágygerjesztő (aperitif) italok | |
| sörök | |
| borok | |
| égetett szeszesitalok | |
| kevert italok | |
| alkoholmentes italok | |
| Az italajánlás szempontjai | 10 |
| általános szempontok | |
| mihez mit ajánljunk | |
| ételcsoportonként | |
| mintamenük | |
| Néhány szó az itallapról és az italok hőfokáról | 16 |
| Az éttermi italfelszolgálás eszközeiről | 18 |
| A Borszakértők szótárából | 19 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.