| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Vászon |
| Oldalszám: | 285 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 17 cm x 12 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Második, változatlan kiadás. |
| Előszó | 3 |
| Az egyes ételek ismertetése | 5 |
| Az egyes ételek többnyelvű szótára | 99 |
| Levesek | 101 |
| Mártások (hideg és meleg) | 115 |
| Hideg előételek | 125 |
| Meleg előételek | 129 |
| Tojásételek (hideg és meleg) | 136 |
| Halak, rákok, békák (hideg és meleg) | 145 |
| Marhahús | 152 |
| Borjúhús | 165 |
| Sertés- és malachús | 174 |
| Bárány- és ürühús | 182 |
| Szárnyasok | 186 |
| Vadhúsok és vadszárnyasok | 192 |
| Köretek | 195 |
| Főzelékek | 204 |
| Saláták | 208 |
| Tészták | 213 |
| Gyümölcsök | 228 |
| Sajtok | 232 |
| Hozam-, illetve veszteség-táblázatok | 235 |