A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
A beállítást mentettük, naponta értesítjük a beérkező friss kiadványokról
Fülszöveg
Frank Júlia új szakácskönyve körbekalauzol az Európai Unióban, és megismertet a régiók és tagállamok konyhájának jellegzetességeivel. A receptekből teljes nemzeti ételsorok állíthatók össze, s a hozzávalók csupa olyan alapanyagot tartalmaznak, amelyek Magyarországon is beszerezhetők.
Tartalom
ANGLIA ÉS ÍRORSZÁG 7
Bélszínszelet angolosan • Egészben sült angol natúr bélszín • Sült burgonya angol módra
Szalonnás szendvics • Egyszerű angol almatorta • A világhírű angol narancsdzsem
Angol házi narancslikőr • ír gulyás • Krumplis palacsinta • Ír szegfűszeges sonka
AUSZTRIA 15
Tányérhús almás tormamártással • Zöldbabos-kapros ragu • Eredeti Sacher torta
Salzburgi vaníliás habgaluska
BALTIKUM 19
Lett húsos-céklás burgonyasaláta • Észt böjtös kalácskák
Rigai savanyúkáposzta-leves • Sörben főtt malac • Litván párolt kolbász
BENELUX ÁLLAMOK 23
Brüsszeli meleg saláta • Belga házinyúl aszalt szilvával • Rizstorta
CIPRUS 27
Humusz (csicseriborsó-püré) • Műszaka • Ciprusi mandulás rétes
CSEHORSZÁG ÉS SZLOVÁKIA 31
Gőzölt knédli • Cseh káposztás knédli • Kulajda (cseh savanykás leves) • Morvai madárkák
Bramborák (töltött krumplilepény) • Sztrapacska ünnepi változatban
FRANCIAORSZÁG 36
Tejszínes-kapros lazacleves • Nizzai saláta • Burgundi marharagu francia módra
Gyümölcstorta borkrémmel • A híres francia almatorta
GÖRÖGORSZÁG 41
Görög citromleves • Görög joghurtos báránysült • Töltött szőlőlevelek
IBÉRIAI-FÉLSZIGET 44
Gazpacho (spanyol hideg leves) • Spanyol paella • Karamell-krémpuding
Portugál pezsgős málnaüdítő
LENGYELORSZÁG 48
Bigos (lengyel húsos káposzta) • Aszalt szilvás sertéskaraj • Heringfilé olajban
Lengyel tejfölös hering
MÁLTA 51
Máltai padlizsán • Fenek (sült nyúl máltai módra) • Timpana (sült makaróni)
Rabati fűszeres puding
NÉMETORSZÁG 55
Bajor pácolt sertéscsülök • Borjúláb mártásban • Borjúmadárkák • Málnahabos sütemény
OLASZORSZÁG 59
Eredeti milánói makaróni • Lasagne • Likőrös narancsálom
OROSZORSZÁG 63
Orosz borscs (húsos céklaleves) • Orosz hússaláta • Blini • Bélszín Sztroganoff módra
ROMÁNIA 67
Csorba • Zakuszka • Puliszka gazdagon • Bukovinai saláta • Böjtös babfőzelék
Tárkonyos bárány erdélyiesen
SKANDINÁVIA 71
Dán májpástétom • Tonhalkrém • Marhahús-torta • Csokoládés narancstorta
Svéd sajtkrémes sárgarépa-sütemény
SZLOVÉNIA ÉS HORVÁTORSZÁG 76
Tengeri halleves • Szlovén húsos burek • Gibanica
RECEPTMUTATÓ 79
Google, Facebook, Apple, Microsoft fiókkal való belépés/regisztráció eseténautomatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
Elfelejtett jelszó
Kérjük, adja meg azonosítóját, és a hozzá tartozó email címet, hogy jelszavát elküldhessük Önnek!
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!
Azonosító név/E-mail cím* Azonosító és e-mail cím megegyező
E-mail cím*
(2009 március óta a regisztrált ügyfelek azonosító neve megegyezik az email címmel)
Ha az azonosítóját sem tudja megadni, kérjük, hívja az ügyfélszolgálati vonalat:
+36-62-452-833
1
2
3
Regisztráció
Regisztráció
Regisztrációja sikeresen megtörtént.
Megadott e-mail címére megerősítő e-mailt küldtünk. Ahhoz, hogy a regisztrációja véglegesedjen, és le tudja adni rendeléseit, kérjük, kattintson a levélben található linkre. A megerősítő link a kiküldéstől számított 48 óráig érvényes, ezután a regisztrációs adatok törlésre kerülnek.
Kérjük, jelölje meg az érdeklődési körébe tartozó témaköröket!
Regisztráció
Az ön által megjelölt témakörök:
Temakor_1
Beállíthatja, hogy emailben értesítőt kapjon az újonnan beérkezett példányokról a bejelölt témaköröknek megfelelően.
Beállított értesítőit belépés után bármikor módosíthatja az Értesítő menüpont alatt:
létrehozhat új témaköri értesítőt
inaktiválhatja értesítőjét, ha éppen nem kíván a megadott témában értesítőt kapni
törölheti véglegesen az adott értesítőjét
szerkesztheti jelenlegi értesítőjét, ha még részletesebben szeretné megadni mi érdekli.
Az Ön választása alapján naponta vagy 3 naponta kap tőlünk emailt a beállított értesítőjéről.