A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Friss hús

és egyéb történetek

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Konkrét Könyvek
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 121 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-864-160-6

Fülszöveg

A Friss hús Erósz sötét oldaláról szól: elénk tárja azt a helyet, ahol az élvezet fájdalommá alakul, és a fájdalom függővé tesz. Ebben a döbbenetes erejű bemutatkozó novellás kötetben Evelyn Lau először Mary életébe kalauzol minket, aki a barátjáról álmodozik, miközben a kuncsaftja a lábai előtt büntetésért könyörög; Sabina világába, aki beleveszik a Fétis Éj őrjöngő színházába; majd Jane következik, aki reménytelenül várja a házassági ajánlatot, ami meg fogja "menteni" az életét; és végül egy névtelen nő történetét meséli el, aki éjszakánként a húsába vágó, fémszöges karkötővel tér nyugovóra. Ütős, költői, és mélyen felkavaró. A Friss hús azokat a sötét helyeket borítja fénybe, ahol az ártatlanság nyomtalanul eltűnik, és ahol a szerelem egzotikus.

Tartalom

Friss hús9
A szeánsz23
Rózsák35
Élvezet47
Házasság57
Üveg69
Fétis Éj77
Kegyelem87
A lakások99
Az öreg109

Evelyn Lau

Evelyn Lau műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Evelyn Lau könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem