992.982

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ezredvég 2017. január-december

Irodalmi, művészeti és társadalomkritikai folyóirat - XXVII. évfolyam 1-6. szám

Szerző

Kiadó: Ezredvég Alapítvány
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 1.235 oldal
Sorozatcím: Ezredvég
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Teljes évfolyam. Minden szám duplaszám. Fekete-fehér és színes fotókkal, illusztrációkkal. További szerzők tartalomjegyzékben.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet
"El Desierto
Öt éve hagytuk el anyámmal a nagyvárost, a reménytelenség, a legmélyebb depresszió világát, és költöztünk El Desiertóba.
El Desierto teljesen kihalt, a bombázás óta nem... Tovább

Előszó

Részlet
"El Desierto
Öt éve hagytuk el anyámmal a nagyvárost, a reménytelenség, a legmélyebb depresszió világát, és költöztünk El Desiertóba.
El Desierto teljesen kihalt, a bombázás óta nem lakik itt senki. Romházainak égbenyúló karjai a nagyvárosból is látszanak. A halottakat elszállították, de a romokat nem takarították el: a Parancsnok mementóul meghagyatta az utókornak a lázadás kihunyt fészkét, az eltaposott parazsat.
Körbejártuk a várost. Pár ház maradt csak épen, az egyikbe költöztünk be anyámmal. A tetőt aládúcoltuk, a hiányzó cserepeket a többi házról pótoltuk. Az utcafrontra néző ablakok közül az egyik megrepedt, ezt megragasztottuk, a másik kitört, ennek a keretét kivettük, sárral kötött téglákkal befalaztuk. A hátsó ablaknyílásokat szintén befalaztuk.
Megnyugtató, hogy teljesen kihalt a város. Gyakran sétálgatunk anyámmal a romok között, találunk ezt-azt: egészen szép történetek kerekednek ki a romok alatt heverő tárgyakból: egy fotó, egy kabát, ruhák, edények, gyerekjáték satöbbi. Az egyik rom alatt egy puskát és lőszert is találtunk, meg egy petróleumlámpát, pár bádogedényt, evőeszközöket: a takarítók nem végeztek tökéletes munkát." Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Ezredvég 2017. január-december Ezredvég 2017. január-december Ezredvég 2017. január-december Ezredvég 2017. január-december Ezredvég 2017. január-december Ezredvég 2017. január-december Ezredvég 2017. január-december Ezredvég 2017. január-december Ezredvég 2017. január-december

A borítók enyhén kopottak, töredezettek. A lapélek foltosak.

Állapot:
2.800 ,-Ft
14 pont kapható
Kosárba