A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az új természetes gyógymód I. (töredék)

A természetszerű gyógyeljárás és egészségápolás tan- és kézikönyve

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Dr. Karl Mayer G. m. b. H.
Kiadás helye: Lipcse
Kiadás éve:
Kötés típusa: Aranyozott kiadói félvászon
Oldalszám: 1.110 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: Töredék kötet. A címlapon jelzettel ellentétben a szöveg közé iktatott 406 ábrával, 31 színes képpel, 1 az emberi test alkotórészeit és szerveit ábrázoló szétvethető alakkal, a vitaminproblémát, a gyógynövényeket, ezek felhasználási módját, a legjobb előírásokat tartalmazó bekötött melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a kötetből:

A természetes gyógymód és annak gyógyeszközei.

A 19-ik század egyik legjelentékesebb vívmányai közé eltagadhatlanul a természetes gyógymódszer újbóli fölfedezése és... Tovább

Előszó

Részlet a kötetből:

A természetes gyógymód és annak gyógyeszközei.

A 19-ik század egyik legjelentékesebb vívmányai közé eltagadhatlanul a természetes gyógymódszer újbóli fölfedezése és felvirágozása tartozik, a mely a legújabb időkben nagyszerű tökéletességre emelkedett.
E találmány és haladása nem csupán egy egyes embernek, mondjuk a „szabadalom" tulajdonosának javára szolgál, a mint az a legtöbb új találmánynál az eset lenni szokott; ellenkezőleg, ez az egész emberiség közkincsévé vált, pedig itt a földi javak legbecsesebbjéről, az életről és egészségről van a szó.
A természetes gyógymódszer hiveit manapság már csupán a régi czopf (gyógyszszerekkeli orvoslás stb.) hivei és majmolóinak egy elenyésző csekély része nézi le félvállról kicsinylőleg, és szeretné nevetség tárgyává tenni. Vissza

Fülszöveg

Irta: Bilz G. E., Dresden-Radebeul.
Ezen új kiadást átdolgozták, a tudomány legújabb e szakba vágó vívmányaival kibővítették és előszóval ellátták:
Dr. med. László Frigyes orvos, az egészségtan k. tanára Budapesten,
Dr. Madzsarné szül. Jászi Alice, h. államtitkár-, egyet. m. tanár neje,
Dr. med. Nyirő Gyula egyetemi m. tanár, főorvos,
Dr. med. Petrovich Ferencz ideg és elmeorvos.

F. E. Bilz

F. E. Bilz műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: F. E. Bilz könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az új természetes gyógymód I. (töredék) Az új természetes gyógymód I. (töredék) Az új természetes gyógymód I. (töredék) Az új természetes gyógymód I. (töredék) Az új természetes gyógymód I. (töredék) Az új természetes gyógymód I. (töredék) Az új természetes gyógymód I. (töredék) Az új természetes gyógymód I. (töredék) Az új természetes gyógymód I. (töredék) Az új természetes gyógymód I. (töredék) Az új természetes gyógymód I. (töredék) Az új természetes gyógymód I. (töredék) Az új természetes gyógymód I. (töredék)

A borító kopott, sarkai sérültek. A kötés megerősített. Néhány lapon bejegyzés található. A kihajtható melléklet javított.

Állapot:
15.000 Ft
11.250,-Ft 25
75 pont kapható
Kosárba
25% garantált kedvezmény!
konyv