850.774

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A padlásszoba kis hercegnője

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Grafikus

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN: 963-11-6350-4
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.

Fülszöveg

Kedves Olvasónk!
Olyan könyvet tartasz a kezedben, amelyet már dédnagymamád is lelkesen, gyönyörködve olvasott! Kérdezd csak meg tőle, ismeri-e az árván és szegényen maradt angol kislány, Sara Crewe történetét, aki a londoni nevelőintézet rideg falai között hercegnőnek képzelte magát? Szűk és rideg padlásszobáját képzeletben bútorokkal, bársonyfüggönyökkel, és könyvekkel rakta tele, s ha álomvilágába visszavonult, máris könnyebben viselte a naponkénti megaláztatást, a szegénységet, a kiszolgáltatottságot... Persze Sara nem csak álmodozott. Helyén volt a szíve is, az esze is, ha másokon, nálánál szerencsétlenebbeken kellett segíteni. S már ahogy ez egy igazi tündérmesékben szokás - a jóság elnyeri jutalmát! Hogy hogyan? Ez már benne van a történetben, amely szépséges és érzelmessége mellett egy váratlan fordulattal is szolgál a kíváncsi olvasónak!

F. H. Burnett

F. H. Burnett műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: F. H. Burnett könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem