1.034.801

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar Konyha 1984/1.

Gasztronómiai magazin - VIII. évfolyam 1. szám

Szerkesztő

Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 79 oldal
Sorozatcím: Magyar Konyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókkal, illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
Rakott káposzta
A rakott káposztának több előnye van. Elsősorban az, hogy jó előre, már előtte való nap összeállítható, és csak a sütés marad tálalás előttre. Felhasználhatjuk hozzá a... Tovább

Előszó

Részlet:
Rakott káposzta
A rakott káposztának több előnye van. Elsősorban az, hogy jó előre, már előtte való nap összeállítható, és csak a sütés marad tálalás előttre. Felhasználhatjuk hozzá a házban lévő maradékokat, anélkül, hogy "maradék íze" lenne. Végül - de nem utolsósorban - mindenki szereti ezt a finom, téli ételt.
Ahány ház, annyiféleképpen készítik a rakott káposztát. Hordós káposztával rétegezett húst és főtt rizst értenek alatta, de hogy milyen húsból, ízesítéssel kerül az asztalra, az a háziasszony lehetőségeitől, ízlésétől, tudományától függ. Vannak, akik darált vagy összevagdalt pörköltet fektetnek a káposztarétegek közé, mások viszont hagymás zsiradékon megpárolt, egyéni ízlés szerint fűszerezett darált húst. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv