1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar Konyha 1984/2.

Gasztronómiai magazin - VIII. évfolyam 2. szám

Szerkesztő

Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 78 oldal
Sorozatcím: Magyar Konyha
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókkal, illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
Az üzletekben ma más sokféle ecet kapható, alig tudunk tájékozódni, hogy mihez melyiket vegyük. Mégis érdemes házilag is ecetet készíteni, mert jóformán nem kerül semmibe, hiszen az... Tovább

Előszó

Részlet:
Az üzletekben ma más sokféle ecet kapható, alig tudunk tájékozódni, hogy mihez melyiket vegyük. Mégis érdemes házilag is ecetet készíteni, mert jóformán nem kerül semmibe, hiszen az alapanyag gyümölcshéj, hullott gyümölcs és más értéktelen anyag. De különleges ízű ecetet is előállíthatunk borból, illetve a boltban kapható közönséges ecetből, más és más ízesítővel.
Az ecetet mindig széles szájú, nagy uborkás üvegben készítjük, abban is érleljük, sosem ledugaszolva, csak vékony ruhával lekötve. Ha letisztult, tölcsérbe tett, pár csepp vízzel megnedvesített vattán vagy szűrőpapíron keresztül jól zárható üvegekbe szűrjük. Nagyon csinos, ha a fűszerpolcon egyforma - például kiürült ketchupos - üvegekbe töltve sorakoznak a különféle ecetek, természetesen címkével ellátva, hogy tudjuk, melyikben milyen ízű található. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv