Kalandregények témakörből 20% kedvezmény CSAK MA!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Ernster Dezső - Hanglemezzel (dedikált példány)

Szerző
Róla szól

Kiadó: Zeneműkiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 68 oldal
Sorozatcím: Nagy magyar előadóművészek
Kötetszám: 9
Nyelv: Magyar 
Méret: 23 cm x 20 cm
ISBN:
Megjegyzés: Ernster Dezső operaénekes által dedikált példány. Fekete-fehér illusztrációkkal. 2 db hanglemez-mellékletet tartalmaz.

Fülszöveg

Ez a sorozat több feladat megoldásást tűzte ki maga elé célul. Mindenekelőtt a múlt nagy jelentőségű magyar énekeseinek és hangszeres művészeteinek akar emléket állítani vagy - ha már lezárt művészi pálya esetén itt élnek köztünk - ilyen formában is összegezni munkásságukat; ébren tartani azokban az emlékezést,akik még látták-hallották előadóművészetünk nagyjait, s felidézni alakjukat és művészetüket azok előtt, akik már csak hírből, képekről és hanglemezekről ismerik őket, akik találkozhatnak még velük, de már nem hallják őket. Mindezeket a célokat szolgálja a kötetek komplex jellege is: a művészek életútját és művészetük értékelését egyaránt tárgyaló szövegrészt gazdag képanyag és hanglemezmelléklet teszi teljessé. Végül pedig, van a sorozatnak tanító célzata is: a nagy énekesek és instrumentalisták művészetének elemző megvilágítása segítséget nyújthat a mai muzsikusoknak is.

Fábián Imre

Fábián Imre műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Fábián Imre könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Ernster Dezső - Hanglemezzel (dedikált példány) Ernster Dezső - Hanglemezzel (dedikált példány) Ernster Dezső - Hanglemezzel (dedikált példány) Ernster Dezső - Hanglemezzel (dedikált példány) Ernster Dezső - Hanglemezzel (dedikált példány) Ernster Dezső - Hanglemezzel (dedikált példány) Ernster Dezső - Hanglemezzel (dedikált példány) Ernster Dezső - Hanglemezzel (dedikált példány) Ernster Dezső - Hanglemezzel (dedikált példány)

A védőborító enyhén foltos, széle kissé szakadozott. A lemezeket tartó tok elszakadt.

A címlapon Ernster Dezső operaénekes névre szóló dedikációja látható. 2 db hanglemez-melléklettel.

Állapot:
3.980 ,-Ft
20 pont kapható
Kosárba