1.031.433

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Százötven éves Kaposvár nyomdaipara (minikönyv) (számozott)

Szerző
Lektor

Kiadó: Kaposvári Nyomda Kft.
Kiadás helye: Kaposvár
Kiadás éve:
Kötés típusa: Bőr
Oldalszám: 133 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 6 cm x 7 cm
ISBN:
Megjegyzés: Számozása: 25 Számozás színe: Fekete Kiadott példányszám: 500 példányban, ebből 250 példány számozott. Nyomda: Somogy Megyei Nyomdaipari Vállalat kaposvári Üzeme Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. A könyv pontos mérete: 70 x 60 mm.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ismét ünnepe van Kaposvár és egyben Somogy megye nyomdászainak. Három évvel ezelőtt, 1979-ben volt százéves a nyomdászok szakszervezete kaposvári csoportja, az idén pedig százötven éve annak, hogy... Tovább

Előszó

Ismét ünnepe van Kaposvár és egyben Somogy megye nyomdászainak. Három évvel ezelőtt, 1979-ben volt százéves a nyomdászok szakszervezete kaposvári csoportja, az idén pedig százötven éve annak, hogy Kaposváron megnyílott az első nyomda. Ha szerényen, az akkori időkhöz képest kezdetlegesen is, de ettől az időtől kezdve volt már nyomdája a városnak és volt az elmúlt százötven éven keresztül mindig, úgyszólván megszakítás nélkül.
Mi, Gutenberg késői utódai, legkevesebb amit tehetünk,, hogy számba vesszük az elmúlt idők eseményeit, krónikási hűséggel számot adva az elmúlt időkről. Szeretnénk megemlékezésünkben érzékeltetni, hogy nyomdászőseink foglalkozásukat nemcsak mesterségnek, hanem hivatásnak is tekintették. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv