797.437

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Az én vezérem bensőmből vezérel

Az önismeret alapjai

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Szent Gellért Egyházi Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 14 cm x 10 cm
ISBN: 963-8273-62-3

Előszó

A XX. században a pszichológia és a szociológia föltárta, tudományosan bizonyította, hogy a másik ember és a közösség milyen páratlanul fontos az egyén életében. S talán épp ez a század az,... Tovább

Fülszöveg

A XX. században a pszichológia és a szociológia föltárta, tudományosan bizonyította, hogy a másik ember és a közösség milyen páratlanul fontos az egyén életében. S talán épp ez a század az, amelyben a legtöbb emberi kapcsolat tönkremegy. Hogyan lehetséges ez?
Kérdésünkre megtaláljuk a választ, ha arra gondolunk, mit szoktunk tenni egy megbillenő kapcsolatban. Az első reflexünk az, hogy a másikban keressük a hibát. tehát arra tekintünk, amin mi magunk nem tudunk változtatni, csak a másik. Természetes, hogy a másik is ott keresi a hibát, ahol ő nem tud segíteni, csak én tudnék. Így aztán a hiba kijavítására semmi esély, semmi remény nincs.
Ez a kis könyvecske most különleges kalandra hív Téged: tekints önmagadba, fedezd fel saját lényed! S miután megismerkedtél önmagaddal, észreveszed: a világ is megváltozik körülötted.

Farkas István

Farkas István műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Farkas István könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az én vezérem bensőmből vezérel
Állapot:
580 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba