984.893

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vacak az erdő hőse

Szerző
Grafikus

Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott keménykötés
Oldalszám: 60 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 20 cm
ISBN: 963-547-098-3
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ez a Vacak nevű kiskutya filmen, könyvben már jó barátotok lett. Emlékeztek, Vacak a hetedik testvér lett egy nyuszicsaládban. Merthogy kutyanemszerető gazdája kidobta az erdőbe. A kutyust megmentették az erdőlakók.
Most ebben a könyvben valóra válik a mondás: Jóért jót várj cserébe! A téli erdőben, ahol élelem is kevés van, ahol fáznak is az állatok, még a gonosz ember is megjelenik... Az erdő lakói nem tudnak harcolni ellene. Csak Vacak ismeri fel már szagáról a rossz embert. Ő lesz a hős, aki ellenállásra, összefogásra buzdítja az erdő félénk állatait.
Miközben kacagtató helyzetek is adódnak: Móric, a szarvas csapdába ejti az orvvadászokat, szánkón menekülnek a nyulak, bagolydoktor a levegőből irányítja a harcot, a félénk egér pedig a sólyom fején kuporogva repülni tanul.

Fedina Lídia

Fedina Lídia műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Fedina Lídia könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem