1.035.093

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Esélynövelő számítógépes kenóvariációk

77 db kenóvariáció, 10-1140 db tippszelvényre, 6,8,9 és 10-es játéktípusokra, 10-80 számra

Szerkesztő
,
Kiadó:
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 142 oldal
Sorozatcím: Teletipp
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-550-766-6
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A kaszinók világában több olyan szerencsejáték ismert, amelynek segítségével kiélhetjük játékszenvedélyünket, és még pénzt is nyerhetünk. A kaszinók elengedhetetlen kellékei a rulettasztalok, a... Tovább

Előszó

A kaszinók világában több olyan szerencsejáték ismert, amelynek segítségével kiélhetjük játékszenvedélyünket, és még pénzt is nyerhetünk. A kaszinók elengedhetetlen kellékei a rulettasztalok, a kártyák, a kockák, a színesebbnél színesebb, hangosabbnál hangosabb "félkarú banditák". Ezek a játékok egy adott helyhez kötödően - jellemzően kaszinók - folytathatók. A játékosok célja, az adott intézmény "megkopasztása". Ha nagy ritkán sikerül is a játékosoknak a kaszinóknak veszteséget okozni, általában az egyenőtlen a küzdelem végén a kaszinók diadalmaskodnak.
A hétköznapok során akarva akaratlanul belebotlunk a különféle sorsjegyekbe, amelyek azonnali pénz- illetve tárgynyereményekkel gyors vagyonszerzéssel kecsegtetnek.
Azok a játékosok akik figyelemmbel kisérik a legkülönfélébb sportágak mérközéseit, lehetőségük van sporteseményekre való fogadásokra is. A Totó, illetve a Góltotó a sportfogadások között az úgynevezett totalizatőrös játékok közé tartozik. Ez azt jelenti, hogy a játékosok gyakorlatilag egymás ellen játszanak, a nyereményalapot a nyertesek között osztják fel, így több nyertes esetén, kevesebb nyeremény jut. Ezzel szemben az ún. bukmékeres játékokban - mint pl. a Tippmix - a játékosok a játék szervezője ellen játszanak. A szervező cég, előre meghatározott nyeremény-szorzókat állapít meg a leendő nyertesek részére.
A legnagyobb nyereménnyel, a legtöbb izgalommal kisért szerencsejátékok közé tartoznak a különféle számsorsolásos játékok. Hazánkban a 6/45 s 5/90 Lottó játékszisztémát alkalmazzák. Minden szombaton, látványos tv show keretében húzzák ki a heti nyerőszámokat, illetve a Joker számait. A Kenó-nál is számsorsolással kerülnek elő a nyerőszámok, de itt a bukmékeres sportfogadásokhoz hasonlóan, adott pénznyeremények kötődnek az egyes találati osztályokhoz. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Esélynövelő számítógépes kenóvariációk Esélynövelő számítógépes kenóvariációk Esélynövelő számítógépes kenóvariációk

A borító enyhén foltos, egy lapon jelölés található.

Állapot:
1.840 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba
konyv