820.466

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Természettudományi kislexikon I-II.

I. kötet: A-K, II. kötet: L-Z

Szerző
Grafikus

Kiadó: Akadémiai Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 1.285 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 25 cm x 17 cm
ISBN: 963-05-6378-9
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes ábrákkal illusztrálva.

Fülszöveg

A Természettudományi Kislexikon a matematika, a csillagászat, a fizika, a kémia, a biológia és a geológia legfontosabb tudnivalóinak korszerű és tömör összefoglalása. Stílusa világos és közérthető, bárki könnyen használhatja, aki a nyolc osztályú általános iskolát elvégezte. Bátran ajánlható tehát mindenkinek, akit érdekelnek a természettudományok, és aki megértette, hogy napjainkban a tudomány - és elsősorban a természettudomány - anyagi erővé vált, és birtokba vétele egyre inkább meghatározza a társadalom előrehaladását.
A Természettudományi Kislexikon kiegészítő része mintegy 1000 címszóval bővíti az alapkötetet. Az eredeti kiadás óta elért tudományos eredményekből a közérdeklődésre számottartókat tárgyalja.
A matematikában a tudomány alkalmazásával kapcsolatos fejezetek szorultak kiegészítésre, így az információelmélet, a számítógépekkel kapcsolatos kérdések (automaták elmélete, robot, mesterséges intelligencia), az operációkutatás és a rendszerelmélet. A fizikában kidolgozták... Tovább
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Természettudományi kislexikon I-II. Természettudományi kislexikon I-II. Természettudományi kislexikon I-II. Természettudományi kislexikon I-II. Természettudományi kislexikon I-II. Természettudományi kislexikon I-II. Természettudományi kislexikon I-II.

A kötetek lapélei enyhén foltosak.

Védőborító nélküli példányok.

Állapot:
1.900 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba