A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A végzetes találkozó

Detektivregény

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Magyar Népművelők Társasága
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 96 oldal
Sorozatcím: Érdekes regények - Röptében a világ körül
Kötetszám: 10
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva. Nyomtatta Tolnai Nyomdai Műintézet és Kiadóvállalt Rt., Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
Selymes párafátyol lengett az ég tiszta, kék arcán. A kétmótoros, ezüstszínű, óriás utasgép méltóságteljesen ereszkedett le, a Párizstól tizenöt kilométernyire lévő, Le Bourget... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
Selymes párafátyol lengett az ég tiszta, kék arcán. A kétmótoros, ezüstszínű, óriás utasgép méltóságteljesen ereszkedett le, a Párizstól tizenöt kilométernyire lévő, Le Bourget repülőtéren.
Valóban, a londoni gép megérkezett. Félkörös fordulót írt le a repülőtér zöld gyepén, majd légcsavarjaival kalimpálva, oda kanyarodott a beton kiszálló elé. Egyenruhás szolgák rohannak az utasok segítségére. Finom bőrtáskák, plédek, ujságcsomagok után egyenként szállnak ki a gép utasai. Komolyarcú londoni kereskedők, este tárgyalásuk lesz Párizsban. Amerikai turista-házaspár, meglátszik rajtuk, hogy először teszik lábukat az öreg Európa földjére.
1937-ben vagyunk. Július forró sugara aranyozza be a délutáni. Párizs, a pompa és a fény városa, mindenkit szívesen vár.
Az amerikai házaspár után komoly úriember mászik le a gép leeresztett lépcsőjén. Kitűnően szabott, barna utazóruha feszül kissé kövérkés alakján.
Az arca merev és mosolytalan. Karvalyorrával beleszimatol a repülőtér pompás levegőjébe. Jobbra-balra tekint, mintha keresne valakit.
Ebben a pillanatban erős mótorzúgás hallatszik. A síma aszfaltúton. Párizs felől, Őrületes sebességgel közeledik egy fekete, zárt gépkocsi. A mérges utas ajka körül finoman gúnyos mosolygás jelenik meg és magabiztos léptekkel a kocsi felé siet. Vissza

Fehér Tibor

Fehér Tibor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Fehér Tibor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv