1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Aranykakas

Történelmi regény

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Móra Ferenc Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 270 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Egy mostanáig megíratlan korszakot elevenít meg Fehér Tibor izgalmas történelmi regénye: a honfoglalás utáni kalandozások idejét. A nevezetes szentgalleni portyának a krónika lapjain fennmaradt emlékezetét frissíti fel az író s színezi át, varázsolja közel hozzánk a deli Csát vitéz és a gyönyörű Szökéte szenvedéseinek és szerelmének rajzával. A történetben természetesen érdekes szerepet kap Heribald, a félnótás kövér barát, akinek visszaemlékezése alapján maradt fenn kalandozó őseinkről a szentgalleni kolostor krónikájában a történelemből jólismert jelenet. Hiteles események és alakok, költött figurák és fiktív történetek formálódnak egységes társadalmi-történelmi körképpé ennek az izgalmas, kalandos regénynek lapjain. Nem csupán a középkori nyugat-európai városokról és klastromokról rajzol az író érdekes képet, hanem történelmi, néprajzi, régészeti és más adatok alapján megeleveníti egy portyázó magyar törzs itthoni életét is.

Fehér Tibor

Fehér Tibor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Fehér Tibor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv