Növényvilág témakörből 20% kedvezmény CSAK MA!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Maszk

A színész arca/Védőborítós példány

Fülszöveg

A szinész-szerző a színház-művészetet kedvelő közönségnek írt a művész arcáról, a maszkról, melyet talán jobban szeret és amely talán fontosabb számára a saját arcánál. A maszkot csak a nézőtérről távcsövezve ismerjük. Fehér Tibor a távcsőnél is közelebb hozza az érdeklődőhöz. Ma már nemcsak a színművész problémája a maszk, a rendszeres színházlátogatót is érdekli ez a művészi teljesítmény. A könyv bepillantás a műhelytitokba, válasz a "hogyan?" kérdésére, mégsem száraz tudományossággal írt szakkönyv, hanem a színész közvetlen beszélgetése arról a színpadralépése előtti félórai munkáról, mely sokszor vetekszik az alkotás izgalmával. Méreyné Wellesz Ella az ismertnevű színházi fotoriporter kitűnő felvételei illusztrálják a könyvet.
Ez a könyv magyar nyelven az első kísérlet és mégsem tapogatódzó írás, egy komoly felkészültséggel, gyakorlati tapasztalatok alapján megírt maszk esztétikáról.

Tartalom

Képek jegyzéke
Abonyi Géza
Abonyi Géza
Apáti Imre
Bajor Gizi
Bartos Gyula
Bulla Elma
Csortos Gyula
Fehér Gyula
Fehér Tibor
Gál Gyula
Gobby Hilda
Gobby Hilda
Kiss Ferenc
Kiss Ferenc
Lehotay Árpád
Lehotay Árpád
Major Tamás
Major Tamás
Major Tamás és Várkonyi Zoltán
Makay Margit
Mihályi Ernő
Ódry Árpád és Bajor Gizi
Bajor Gizi
Pethes Sándor
Somlay Artur
Sugár Károly és Szörényi Éva
Szigeti Jenő
Timár József
Törzs Jenő
Uray Tivadar
Vaszary Piroska
Várkonyi Zoltán

Fehér Tibor

Fehér Tibor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Fehér Tibor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem