1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Csak egy tánc

Csopak. Végállomás. Új fejezet.

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Erawan Könyvkiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 508 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 978-615-5652-30-1
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


HELENA ES ABEL-egy nagy szerelem, három gyerek, igazi romantika; számos félreértés és rengeteg vita: egy őrült házasság, amelynek válás a vége. Hofbauer Heléna, a negyvenévesen is kortalan, celebként ünnepelt balerina ma már máshoz, reményei szerint egy megbízhatóbb férfihoz készül feleségül menni. Ábel ugyanis nemtörődöm, bohém szabadúszó újságíró, barátnak tökéletes, társnak csapnivaló. A népszerű tévés, Kornél a menyasz-szonyában nemcsak a gyönyörű nőt látja, hanem az ismert balett-táncost és a tehetős hátteret is Hofbauerék csopaki panziójában kerül sor az eljegyzésre egy forró júliusi estén, ám a balul sikerült kézfogó után a vőlegény nyomtalanul eltűnik, és a gyanú Ábelre terelődik, aki még csak nem is emlékszik rá, mi történt vele azon az éjszakán. Heléna apja viszont minden férfit gyűlöl, aki a lánya közelébe férkőzik, és hogy Ábel helyzetét nehezítse és tisztára mossa a család nevét, magánnyomozót fogad. Hamarosan híre kelhet, hogy eltűnt a tévés Ábel utolsó mentsvára... Tovább

Fülszöveg


HELENA ES ABEL-egy nagy szerelem, három gyerek, igazi romantika; számos félreértés és rengeteg vita: egy őrült házasság, amelynek válás a vége. Hofbauer Heléna, a negyvenévesen is kortalan, celebként ünnepelt balerina ma már máshoz, reményei szerint egy megbízhatóbb férfihoz készül feleségül menni. Ábel ugyanis nemtörődöm, bohém szabadúszó újságíró, barátnak tökéletes, társnak csapnivaló. A népszerű tévés, Kornél a menyasz-szonyában nemcsak a gyönyörű nőt látja, hanem az ismert balett-táncost és a tehetős hátteret is Hofbauerék csopaki panziójában kerül sor az eljegyzésre egy forró júliusi estén, ám a balul sikerült kézfogó után a vőlegény nyomtalanul eltűnik, és a gyanú Ábelre terelődik, aki még csak nem is emlékszik rá, mi történt vele azon az éjszakán. Heléna apja viszont minden férfit gyűlöl, aki a lánya közelébe férkőzik, és hogy Ábel helyzetét nehezítse és tisztára mossa a család nevét, magánnyomozót fogad. Hamarosan híre kelhet, hogy eltűnt a tévés Ábel utolsó mentsvára az alig pár napja megismert riportalanya, Blanka.
A nyomozásba titokban bekapcsolódik Helénáék tizenhat éves lánya, Dorina is a barátnőjével, és régi családi titkokra bukkannak. Azt azonban még ők sem sejtik, hogy a rejtély megoldásához az út Kornél sötét múltjába vezethet.
Balaton, nyár, szerelem, vágy, féltékenység, titkok Mit nem adnál, hogy részese lehess a nagy kalandnak?
Fejős Éva új regénye mindannyiunk kedvenc helyszínére kalauzol: a Balatonnál leshetünk bele egy hangos család mozgalmas életébe. Vajon kell-e változnia, szelídülnie a főhősnőnek ahhoz, hogy újra boldog lehessen? Izgalmas, nagyon nőies, magával ragadó történet, pontosan olyan, amire megérte másfél évet várniuk Fejős Éva olvasóinak. Vissza
Fülszöveg Kép

Fejős Éva

Fejős Éva műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Fejős Éva könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv