1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Amit a jövendölésekről tudni kell

Szerző

Kiadó: Zarándok Könyvkiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 114 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-217-394-5
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó


Kevés olyan fontos és izgató kérdés van az ember számára, mint az, hogy mi lesz a jövőben? Hiszen a jelen szakadatlanul múlik, de mit hoznak a következő napok, hetek, évek?
Minden korok emberét... Tovább

Előszó


Kevés olyan fontos és izgató kérdés van az ember számára, mint az, hogy mi lesz a jövőben? Hiszen a jelen szakadatlanul múlik, de mit hoznak a következő napok, hetek, évek?
Minden korok emberét foglalkoztatta e kérdés, de a jövőről csupán bizonytalan elképzeléseink lehetnek, mivel arra csak következtetni tudunk.
Minden népnél, minden időben hangzottak el jövőről szóló kijelentések, jóslatok, jövendölések. Ezeknek igen széles skáláját láthatjuk az egyszerű népi jóslásoktól kezdve a vallások szent könyveibe felvett jövendölésekig. De igazak-e ezek? Tényleg valóságot jelent-e, amit mondanak?
Erről a legellentétesebb véleményeket hallhatjuk.
A materialisták szerint csak a természettörvények által meghatározott
anyagi történések folyamata állapítható meg előre, de az emberi élet, a történelem eseményei nem. Éppen ezért ezeknek előre való kijelentése lehetetlenség, így jövendölés sincs.
A másik végletet e téren a hiszékenyek tábora jelenti. Ők viszont hajlandók a kártyavetéstől a tenyérvonalakon át a legkülönfélébb dolgokban a jövő eseményeire értelmezhető jeleket látni.
A két véglet között kell megtalálnia az igazságot annak, aki e kérdésben tisztán akar látni. Aki elfogultságtól, előítéletektől mentesen vizsgálja e kérdést, az előtt fel is tárul a jövendölések csodálatos, mélységes titkokkal teli világa. De ehhez szükséges annak beható tanulmányozása.
Ebben akar segítségére lenni az érdeklődőknek e kis tanulmány azzal, hogy röviden és tömören ismerteti azokat a legfontosabb tudnivalókat, amik a jövendölések világában való helyes tájékozódáshoz, ítéletalkotáshoz szükségesek. Vissza

Fülszöveg


Az egyik legfontosabb kérdés számunkra az, hogy mit hoz a jövő, milyen események fognak bekövetkezni és mikor. Lehet-e ezt előre tudni?
Ennek megválaszolására minden korban találunk próbálkozásokat, példákat. Minden népnek voltak jósai vagy prófétái. De vajon az ő kijelentéseiket, jóslataikat, jövendöléseiket mennyiben tarthatjuk igazaknak? Könyvünk röviden, tömören ismerteti mindazon tudnivalókat, amelyek a próféciák és jövendölések csodálatos világában való helyes tájékozódáshoz, eligazodáshoz és a prófétálások és jövendölések helyes megértéséhez szükségesek.

Fekete Sándor Pál

Fekete Sándor Pál műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Fekete Sándor Pál könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Amit a jövendölésekről tudni kell Amit a jövendölésekről tudni kell

A borító enyhén töredezett.

Állapot:
1.680 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba
konyv