A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Újságrajzok (minikönyv)

Szerző
Lektor

Kiadó: Borsodi Nyomda
Kiadás helye: Miskolc
Kiadás éve:
Kötés típusa: Nyl kötés
Oldalszám: 84 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 6 cm x 5 cm
ISBN:
Megjegyzés: Számozatlan kiadás. Kiadott példányszám: 500, ebből 100 példány számozva. Nyomda: Borsodi Nyomda Könyvtervező: Mold László Kereskedelmi forgalomba nem került. A könyv pontos mérete: 51 x 59 mm.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a kötetből:
"Természetesen az újságrajznak nincsenek a rajz általános mesterségi követelményeitől független esztétikai szempontjai. A jó újságrajz is tehát legelőször jó rajz. De, minthogy... Tovább

Előszó

Részlet a kötetből:
"Természetesen az újságrajznak nincsenek a rajz általános mesterségi követelményeitől független esztétikai szempontjai. A jó újságrajz is tehát legelőször jó rajz. De, minthogy végső alakját nyomtatásban kapja, különös figyelmet fordít vannak lehetőségeire. Építkezési anyaga a nyomdafesték és újságpapír. Az újságrajz már születésekor számít a nyomtatott betű majdani szomszédságára. Jó szomszédságra törekedvén maga is legyen jól nyomtatható.
E korlátok közé azonban beférhet az egész világ. Hangja lehet sokszólamú vagy egyhúrú, játékosan haszontalan, vagy ünnepélyesen komoly, humoros vagy megrendítően drámai.
A jó újságrajz vállalhatja tehát egy szünetjel, de akár egy vezércikk szerepét is. " Vissza

Feledy Gyula

Feledy Gyula műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Feledy Gyula könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv