1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar Gyermekbarát 1865-1866.

I. évfolyam, 1-12. szám

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Heckenast Gusztáv kiadása
Kiadás helye: Pest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félbőr
Oldalszám: 384 oldal
Sorozatcím: Magyar Gyermekbarát
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 18 cm
ISBN:
Megjegyzés: Teljes évfolyam. Megjelenik e folyóirat minden hó utolján. 1-12 szám egybekötve, folyamatos oldalszámozással. Az egyes lapszámok a borítók hiánya miatt nem beazonosíthatóak. Számos egész oldalas és szövegközti fekete-fehér fametszettel illusztrálva. Bordázott gerincű félbőr könyvkötői kötésben. További szerzők a könyvben. Nyomatott Heckenast Gusztávnál, Pesten.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves jó gyermekeim!
A magyar "Gyermekbarát" üdvözöl titeket első havi füzetével; sok szép történetet és mindenféle szép és jó olvasnivalót ad nektek e könyvecskében, hogy örömet, mulatságot... Tovább

Előszó

Kedves jó gyermekeim!
A magyar "Gyermekbarát" üdvözöl titeket első havi füzetével; sok szép történetet és mindenféle szép és jó olvasnivalót ad nektek e könyvecskében, hogy örömet, mulatságot szerezzen nektek; de egyszersmind tanuljatok is belőle. Olvassátok szorgalmasan egy hónapig, mig a következő hónapban egy másikat, - s igy tovább minden hónapban egy könyvecskét kaptok.
Hogy pedig minden hónapban ilyen örömben fogtok részesülni, azt egyedül kedves jó szülőiteknek köszönhetitek, kik oly hiven gondoskodnak rólatok; járuljatok tehát illedelmesen elejbük, csókoljatok kezet, és köszönjétek meg szépen a kedves ajándékot, ezt a szép füzetet, melyet szülőitek hozattak meg számotokra.
Minthogy pedig minden jó gyermek az által fejezi ki háláját, ha elismeréssel fogadja szülőitől a jótéteményeket, azért legyetek mindig jók és engedelmesek szülőitek és tanitóitok iránt, kik bennetek találják örömeiket; - ha tehát derék jó gyermekek vagytok, akkor a gyermekbarát is szeretni fog titeket, s örömest fog nektek mindenféle szépet és jót irni, aztán mellé még csinos kis képeket is fog küldeni, melyek majd igazán nagyon megörvendeztetnek benneteket. Majd meglátjátok! Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv