kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Artemis Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 92 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 16 cm x 24 cm |
| ISBN: | 963-02-7923-1 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal gazdagon illusztrálva. |
| Előszó | 5 |
| Levesek | 11 |
| Vadhúsleves lencsével | 12 |
| Vad-piré leves | 13 |
| Vadleves | 14 |
| Szarvas- vagy őzgulyás | 16 |
| Elő- és közételek | 17 |
| Omlett vadhússal töltve | 18 |
| Kis vadhúspástétom vajas tésztából | 19 |
| Kiborított rizs vadhússal | 22 |
| Fáczán-pástétom hidegen | 23 |
| Fáczán-kocsonya | 24 |
| Töltött fácán | 26 |
| Fáczán-felfújt | 28 |
| Fáczán-croquette | 29 |
| Grenada fáczánokból pürével champignonból | 31 |
| Káposztás fáczán | 32 |
| Őz kocsonya | 34 |
| Őzcímerből vagdalt | 35 |
| Őz lepény (Gateau) hidegen | 37 |
| Őzhát ragu | 38 |
| Őz-filetek (szálszeletek) ragout montglassal | 40 |
| Őz-paprikás | 42 |
| Szarvashát-filet marinírozva | 44 |
| Leforrázva főtt szarvashús | 47 |
| Szarvashús barna mártalékban vérrel | 48 |
| Szarvas hús vendég lével | 49 |
| Szarvashús polgári módon | 50 |
| Szarvasszegy mártásban | 52 |
| Szarvasmáj párolva | 53 |
| Vad disznó hús készítési módja | 54 |
| Vaddisznóhús vörös borral | 56 |
| Vadsörtés-hús fenyvesmártással | 58 |
| Főételek | 59 |
| Fáczánmell, a'la Vopelliére | 60 |
| Szarvasgombával töltött fácán | 62 |
| Fáczán angolosan | 63 |
| Fáczán olaszosan | 64 |
| Fáczán vagdalttal | 66 |
| Őzhát a'la Cardinale | 68 |
| Őz-cotlettek pürével burgonyából | 70 |
| Őz-filét Kucsbai módra | 72 |
| Sült őzcomb téjfeles mártalékkal | 74 |
| Őz-szegy mártással | 76 |
| Sült szarvasczímer más módon | 77 |
| Szarvasfilet borsmártással | 78 |
| Szarvas fertály, sülve | 80 |
| Vaddisznó-filet | 82 |
| Czombszeletek a'vadsüldőből | 84 |
| Héjas vaddisznó czomb | 86 |
| Szarvasborjú szegye fekete mártalékban vagy eczetes lévben | 88 |
| Egyebek | 89 |
| Vadhús némű étkek (Pácolás) | 90 |
| Vadhús mártás | 91 |
| Vadhús saláta | 92 |
| Forrásjegyzék | 94 |