1.031.433

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Felszolgáló ismeretek

Vendéglátás, terítés, szervírozás

Szerző

Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 312 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 978-963-337-034-5
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal. Tankönyvi szám: KP-2271.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


A megújított, átdolgozott tankönyvből a legkorszerűbb ismereteket szerezhetik meg a vendéglátási és idegenforgalmi szakképzésben tanulók. A kiadvány ismerteti az EU-csatlakozást követően fontossá vált nemzetközi trendeket, szabályokat, miközben megőrzi és erősíti a magyar vendéglátás értékeit és hagyományait is. Az egyes fejezetek végigkísérik
• az értékesítés színtereit és feltételeit,
• a munkaszervezés és az üzemszervezés feladatait,
• az üzleti kínálat megjelenítését,
• a felszolgáláshoz kapcsolódó étel- és italismereti tudásanyagot, valamint új területként
• az éttermitől eltérő értékesítési feladatokat,
• a társas étkezésekkel és az üzemen kívüli értékesítéssel kapcsolatos teendőket,
• a vallási szokásokkal és előírásokkal összefüggő speciális kínálatot.
A tankönyv a pincér, a vendéglátó eladó és a gyorsétkeztetési eladó szakmák ismeretanyagát tartalmazza, de mindenki talál benne érdekes tudnivalókat, aki fontosnak tartja a színvonalas vendéglátást és a... Tovább

Fülszöveg


A megújított, átdolgozott tankönyvből a legkorszerűbb ismereteket szerezhetik meg a vendéglátási és idegenforgalmi szakképzésben tanulók. A kiadvány ismerteti az EU-csatlakozást követően fontossá vált nemzetközi trendeket, szabályokat, miközben megőrzi és erősíti a magyar vendéglátás értékeit és hagyományait is. Az egyes fejezetek végigkísérik
• az értékesítés színtereit és feltételeit,
• a munkaszervezés és az üzemszervezés feladatait,
• az üzleti kínálat megjelenítését,
• a felszolgáláshoz kapcsolódó étel- és italismereti tudásanyagot, valamint új területként
• az éttermitől eltérő értékesítési feladatokat,
• a társas étkezésekkel és az üzemen kívüli értékesítéssel kapcsolatos teendőket,
• a vallási szokásokkal és előírásokkal összefüggő speciális kínálatot.
A tankönyv a pincér, a vendéglátó eladó és a gyorsétkeztetési eladó szakmák ismeretanyagát tartalmazza, de mindenki talál benne érdekes tudnivalókat, aki fontosnak tartja a színvonalas vendéglátást és a családi-baráti körben elköltött ünnepi étket. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Felszolgáló ismeretek Felszolgáló ismeretek Felszolgáló ismeretek

Néhány lap enyhén foltos.

Állapot:
4.580 ,-Ft
23 pont kapható
Kosárba
konyv