1.034.996

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gyakorlati reforméletmód 2.

A mazdaznan tudomány alapján/A táplálkozás élettani kérdései és gyakorlata/Tudományos módszerek alapján

Szerző

Kiadó: Szerzői magánkiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 130 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Mivel az előző, 1996-ban megjelent "GYAKORLATI REFORMÉLETMÓD A MAZDAZNAN TUDOMÁNY ALAPJÁN" c. könyvemhez sokan már hozzáfértek és megértették, hogy a MAZDAZNAN tanítások egyértelműen az egyén és az... Tovább

Előszó

Mivel az előző, 1996-ban megjelent "GYAKORLATI REFORMÉLETMÓD A MAZDAZNAN TUDOMÁNY ALAPJÁN" c. könyvemhez sokan már hozzáfértek és megértették, hogy a MAZDAZNAN tanítások egyértelműen az egyén és az emberiség felemelkedését, fejlődését szolgálják, közreadom most annak egy másik fejezetét, amelynek anyagát javarészét Dr.O.Z.A.HANISH-nak, a MAZDAZNAN alapító Mesterének, Csikágói Egyetem professzorának tanításai adják. Kérem kisérjék ugyanolyan figyelemmel, mint az első kötetet, amely főképpen a gyakorlatban megvalósítandó és megvalósítható tennivalókkal foglalkozik, havi bontásban. Ily módon az évszakoknak legjobban megfelelő táplálkozási légzési és testápolási (TLM), valamint betegségmegelőző és elhárító tanácsokat tartalmazza. Vissza

Tartalom

I. Rész
INTUS SUS CEPTIÓ elve 4
Intő szózat 4
Anyag, mint substancia 8
A hústáplálkozás jellemzői 10
A táplálkozás fokozatai 13
A rothadás, erjedés 15
A hibás életvitel következményei 20
II. Rész
Az emberi táplálékok 23
Gabonafélék 24
Zöldség és főzelékfélék 28
Hüvelyesek 31
Gyümölcsfélék 32
Bogyók 36
Diófélék 37
Fűszerek 38
Részletezés:
Ánizs, Cayenne, Curry 40
Chili 41
Gyömbér, kömény 42
Szerecsendió-virág,szegfűszeg, 43
Sáfrán, kurkuma 44
Zellermag, mustárpor, rozmaring 45
Sassafrass, paprika, vanília 46
Fahéj 47
Ibolyagyökér, tamari 48
Tárkony, koriander, kardamom 49
Bazsalikom, majoranna,lestyán 50
Csombor, kapor, édesgyökér 51
Fokhagyma 52
Olajok, zsírok 54
Olívaolaj 55
Napraforgó, kókusz, kukoricaolaj 56
Mák, repce, szezám, levesolaj 57
Csicsóka 58
Gabonafélék:
Búza 59
Tönkölybúza 61
Rozs, árpa, zab 62
Hajdina 63
Rizs, kukorica 64
Köles 65
Szezám 66
A zöldségfélék jellemzői 67
Káposzta 69
Karfiol, tarlórépa 70
Tökfélék, cukkíni, patiszon 71
Uborka, retekfélék 72
Répafélék 73
Spárga, feketegyökér, torma 74
Paprika, rebarbara 75
Zöldborsó, zöldbab 76
Padlizsán, sárgadinnye, articsóka 77
Tejeskukorica 78
Sóska, spenót 79
Endívia, zeller 81
Paszternák, hagymafélék 82
Póréhagyma, fokhagyma 84
Zsázsa 85
Burgonya 86
Gombák 89
A gyümölcs- és zöldségkombinációkról 92
GYÜMÖLCSÖK 94
Alma 96
Körte 99
Cseresznye 100
Szőlő 101
Mirebóna 103
Szilva, barack 104
Őszibarack, ringló, paradicsom 105
Naspolya, avokádó 107
Ananász, gránátalma 108
Datolya, mangó, papaya 109
Olíva, citrancs, narancs 110
Citrom 111
Füge 113
Banán 114
Bogyós gyümölcsök 116
Szeder, földieper 117
Feketebodza, áfonya, borókabogyó 118
Málna, ribizli 119
Csipkebogyó, kökény, galagonya 120
Eper, egres 121
A vízről -122
A víz mérése 123
A desztillált víz 124

Ferencsik István

Ferencsik István műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Ferencsik István könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv