1.034.843

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fermentálás

Erjesztett ételek és italok több mint 100 recepttel

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor
Fotózta

Kiadó: HVG Kiadó Zrt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 271 oldal
Sorozatcím: HVG Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 25 cm x 19 cm
ISBN: 978-963-304-935-8
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Mi a közös a kedvenc kézműves sajtunkban, a ropogós kovászos kenyérben, egy pohár otthon erjesztett gyömbérsörben vagy a savanyú káposztában?
Mindegyik fermentáiással^azaz erjesztéssel készül. A legősibb tartósítási eljárás, amely a világ csaknem minden táján a kulináris hagyományok szerves része,
végtelenül egyszerű, olcsó és könnyen elsajátítható módszer. A fermentált ételek és italok hőkezelés , és adalékanyagok nélkül készülnek, és tucatnyi jótékony hatásuk mellett izgalmas, új ízekkel is gazdagítanak bennünket.
HOLLY DAVIS séftöbb mint 40 éve kutatja, műveli és oktatja a fermentálás tudományát. Egyszerű receptjeivel, követhető útmutatásaival részévé válhatunk e módszer újjászületésének.
Első, nagy sikerű könyve - több mint 100 receptjével - a fermentálás varázslatos világának leghasznosabb és egyben legpraktikusabb útmutatója.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Holly Davis

Holly Davis műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Holly Davis könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv