780.191

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Elégtétel

Aki megaláz egy büszke nőt, ne tervezzen nagy karriert

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Álomgyár Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 318 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-615-5692-13-0

Fülszöveg

Myra Rutledge és barátnői Myra gyönyörű virginai otthonában, családias hangulatban, rózsaszín tulipánok között rákfalatkákkal kényeztetik magukat a hétköznapokban. A barátnők nekilátnak, hogy édes bosszút dolgozzanak ki egy társukért, Julia Websterért.
Julia férje, az Egyesült Államok szenátora korábban felesége kifinomultságát használata a karrierje építéséhez, miközben folyamatosan visszaélt a nő bizalmával. Legnagyobb politikai győzelme estéjén azonban komoly lecke vár rá.
Hét bátor nő, akit az igazságszolgáltatás semmibe vett, saját kezébe veszi a bíráskodást, és nem fél cselekedni. Szövetségbe tömörülnek, hogy orvosolják sérelmeiket, és visszacsempésszék az örömöt, a nevetést az életükbe.
Fern Michaels közel 150 bestseller sikerkönyv szerzője, könyveit világ szerte 70 millióan olvasták már. Az igazukért harcoló nők történetei drámaiak, mégis a valós életet veszik alapul. A meglepő fordulatok és izgalmas események sorozata révén Fern Michaels olvasói igazi rajongókká váltak.

Fern Michaels

Fern Michaels műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Fern Michaels könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem