843.855

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Ajnácska és az aligvári cselszövők

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Arcus Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 111 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 22 cm x 17 cm
ISBN: 978-615-5402-10-4
Megjegyzés: Színes illusztrációkat tartalmaz.

Fülszöveg


Borbolya király Kerekegyországa a csöd szélén áll, a megmentéséért sürgősen meg kell házasítania fiát, Deliszép királyfit. A szerelem tehát szóba se jöhet, kizárólag szép hozománnyal rendelkező lány lehet az ara. A szomszéd ország uralkodójának, Töhötöm királynak a lánya, Aligvári Ajnácska alkalmasnak tűnik az ország megmentésére.
No de persze nem ilyen egyszerű, mert itt kezdődnek még csak a bonyodalmak. Hiszen ott van Nadály hercegnő és Nagy Amondó, akik bármit megtesznek azért, hogy a királyi trón az övék legyen. Összeesküvések, csalások a palotában, a fiatalok véletlen találkozása a tisztáson, Lápi Lapaj, a gonosz lápkirály országpusztító fenyegetése , és különben is, kit ábrázol báró Pemzli Akvarell festménye?
A sok cselszövés közben végül ki fogja megmenteni az országot, és hogyan talál egymásra a királyfi és a királylány? Ki más segíthetne, mint a szegény favágó fiú, Árva Ábris Széljártapusztáról, és Rozi, az aligvári palotában sürgő-forgó cserfes szolgálólány.
Izgalom,... Tovább
Fülszöveg Kép

Fésűs Éva

Fésűs Éva műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Fésűs Éva könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem