Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!
A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig!

Fészek (dedikált példány)

Művészek-otthonok

Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Íme, egy kényes műfaj újabb terméke! Személyes vallomások interjú formában. Lehetséges ezt jó ízléssel, kisiklások nélkül megcsinálni? Úgy látszik, vannak, akiknek sikerül. Ilyen Bayer Ilona is,... Tovább

Előszó

Íme, egy kényes műfaj újabb terméke! Személyes vallomások interjú formában. Lehetséges ezt jó ízléssel, kisiklások nélkül megcsinálni? Úgy látszik, vannak, akiknek sikerül. Ilyen Bayer Ilona is, aki úgy tud intimitásokat előcsalni interjúalanyaiból, hogy közben egy pillanatra sem válik tolakodóvá. S bár különösnek tűnik, mégis igaz: ezzel válik a megszólaltatottak valódi partnerévé. Igaz persze az is, hogy - egy-két kivételtől eltekintve - beszélgetőtársai megválogatásában nem sokat kockáztat. Olyanokat választ, akiket ismer a közvélemény, a közönség, akikről tudjuk, hogy alkotó tehetségek, s amit mondanak, az hiteles, tehát érvényes. Így az intimitás nem a kulcslyukon való kandikálás kínos érzését ébreszti az olvasóban, hanem egy-egy szuverén alkotó személyiségének megismerését teszi lehetővé. E riportok szerzője ezt úgy érte el, hogy alaposan felkészült minden interjúra, s azt tartotta feladatának, hogy meghitt kapcsolatot teremtsen egy-egy hírneves ember és az olvasó között. Önmagát eszköznek tekintette ebben a kapcsolatban. S ez Bayer Ilonának sikerült. Olyannyira, hogy olvasás közben őt magát is őszintén megkedveljük, szívünkbe zárjuk.
Többletet adó ötlet, hogy mind a népszerű, mind a kevésbé ismert művészeket láthatjuk is családjuk körében Németh Andrea hangulatot hozó fotóinak köszönhetően.
Az első szerencsés olvasók egyikeként ajánlom mindenki figyelmébe ezt a könyvet. Hiszem, hogy nagyon sokan lelik majd kedvüket benne.

Pozsgay Imre Vissza

Tartalom

Almásy Éva-Balázsovits Lajos11
Avar István22
Barcsay Jenő35
Bessenyei Ferenc47
Bozsó János59
Bubik István71
Dévai-Nagy Kamilla-Pelsőczi László83
Dózsa Imre-Szumrák Vera95
Egri Márta-Kis-Kovács Gergely107
Gálvölgyi János119
Haumann Péter131
Hegedüs Géza143
Kállai Ferenc155
Kárpáti Éva-Gyémánt László167
Kovács Éva183
Medveczky Ádám191
Pleidell János203
Polgár László215
Póka Balázs227
Sík Ferenc239
Supka Magdolna-Bényi László251
Szervátiusz Tibor263
Szilágyi Tibor-Török Ilona275
Vikidál Gyula287
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Fészek (dedikált példány) Fészek (dedikált példány) Fészek (dedikált példány) Fészek (dedikált példány) Fészek (dedikált példány) Fészek (dedikált példány) Fészek (dedikált példány)

A borító kissé foltos.

A címlapon az egyik szerző, Németh Andrea névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
4.280 ,-Ft
21 pont kapható
Kosárba
Akár 10-100% kedvezménnyel!