1.034.869

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Német nyelvvizsga gyakorlófeladatok

Német alapfok (B1) - Középfok (B2)

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Akadémiai Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 165 oldal
Sorozatcím: Telc
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Német  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN: 978-963-05-8369-5
Megjegyzés: CD-melléklet nélkül.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

TELC Német nyelvvizsga gyakorlófeladatok című könyvünkkel azoknak a nyelvtanulóknak és az őket felkészítő tanároknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik a frankfurti központú TELC (The European... Tovább

Előszó

TELC Német nyelvvizsga gyakorlófeladatok című könyvünkkel azoknak a nyelvtanulóknak és az őket felkészítő tanároknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik a frankfurti központú TELC (The European Language Certificates) által kidolgozott és Magyarországon a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat által működtetett vizsgarendszerben szeretnének német nyelvből B1 szinten Zertifikat Deutsch, valamint B2 szinten Zertifikat Deutsch Plus komplex, azaz írásbeli és szóbeli nyelvvizsgát tenni.
Akkor érdemes kézbe venni és használni ezt a könyvet, amikor a nyelvtanuló - tanára véleményét is kikérve - már úgy érzi, nyelvtudása elérte az alap-, illetve középfokú szintet, vagy legalábbis a közelébe került annak, és már csak célirányos, vizsgára való felkészülésre, a vizsgán szereplő feladattípusokkal való megismerkedésre, a megszerzett tudás vizsgahelyzetben való kipróbálására, tehát gyakorlásra és megerősítésre van szüksége. A feladatsorokat háromféleképpen használhatja a nyelvtanuló:
1. megoldhatja az egyes feladatsorokat úgy, mintha ez egy igazi vizsga lenne
2. gyakorolhat a vizsgára a feladatsorok egészének vagy egyes részeinek megoldásával
3. átfogó betekintést nyerhet a vizsga részeibe és lebonyolítására vonatkozóan. Vissza

Fülszöveg

Könyvünkkel azoknak a nyelvtanulóknak és az őket felkészítő tanároknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik a TELC (The European Language Certificates) vizsgarendszerben szeretnének német nyelvből B1 szinten Zertifikat Deutsch, valamint B2 szinten Zertifikat Deutsch Plus komplex, azaz írásbeli és szóbeli nyelvvizsgát tenni.
Számukra kínálunk B1 szinten kettő, B2 szinten pedig négy teljes vizsgafeladatsort. Ezen kívül tartalmaz a kötet egy-egy mintafeladatlapot - a vizsgaszituáció jobb megismerése érdekében, az önellenőrzéshez megoldásokat és mintaleveleket, valamint a hallás utáni feladatok szövegének átiratát.
A könyv kiegészítője egy audio CD a hallás utáni szövegértés vizsgafeladat szövegeivel, valamint az ún. virtuális melléklet - a kötet belső borítóján található regisztrációs számmal elérhető öt további vizsgafeladatsor, amelyek megtalálhatóak az Akadémiai Kiadó honlapján, www.akademiaikiado.hu.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv