1.034.828

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Úszikkétmadáron

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: CE Koinónia Kiadó
Kiadás helye: Kolozsvár
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 330 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN: 978-973-7605-79-5
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Friann O'Brien (eredeti nevén Brian O'Nolan, 1911-1966) regényeinek egyéni, bizarr-abszurd módon mulatságos világát élete utolsó éveiben fedezte fel újra a kritika és az olvasóközönség. Azóta az ír szerző elfoglalhatta méltó helyét a 20. század világirodalmának nagyjai között, mint az irodalmi posztmodern egyik első, avant la lettre képviselője. Paródiaregényei - a magyarul most először megjelenő Úszikkétmadáron, A harmadik rendőr, A fába szorult féreg - több országban is kultuszkönyvnek számítanak.
Az Úszikkétmadáron igazi zsonglőrmutatvány. Az író több, matrjoska módon egymásba bújtatott cselekményszálat, tucatnyi saját és kölcsönvett szereplőt és számos különböző műfajra jellemző stílust egyszerre tart kézben, és ördöngös ujjtechnikával játszik vele. Ha belebonyolódunk, „mesemondó könyvszövevény", ha kiteregetjük, az ír valóság, emberek, gondolkodás, kultúra széles panorámája.

Flann O'Brien

Flann O'Brien műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Flann O'Brien könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv