kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | VEB Fachbuchverlag |
|---|---|
| Kiadás helye: | Leipzig |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Félvászon |
| Oldalszám: | 384 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Német |
| Méret: | 24 cm x 17 cm |
| ISBN: | |
| A könyv tartalmazza a húsfeldolgozáshoz szükséges legfontosabb technológiákat és módszereket. Az olvasó tájékozódhat a húsfeldolgozó üzemekről, a nyersanyagok alkotórészeiről, a húsfeldolgozáshoz használatos gépekről, módszerekről, valamint a hús osztályozásásról, a kolbászkészítésről, a különböző húskészítményekről, konzervekről. | |
| Számos képpel és ábrákkal. |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.