1.115.134

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Flexitáriánus étrend

Hallal, hússal és tejtermékekkel kiegészíthető növényi alapú receptek

Szerkesztő
Fordító
Budapest
Kiadó: HVG Kiadó Zrt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 255 oldal
Sorozatcím: HVG Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 22 cm
ISBN: 978-963-304-936-5
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Térjünk át könnyedén a döntően növényi alapú étrendre a húsfélék és tejtermékek teljes kizárása nélkül!
Ha nem szeretnénk teljesen lemondani a húsfogyasztásról, de fontos az egészségünk és az, hogy az alapanyagok fenntartható forrásból származzanak, továbbá a környezetünk élhetőbb legyen, válasszuk a flexitáriánus étkezést.
Ha a családunkban, barátaink között vegán, vegetáriánus és húsevő egyaránt akad, nem kell többfélét főznünk: a legtöbb flexitáriánus receptet egy kis kreativitással mindenki ízlésére alakíthatjuk. A Flexitáriánus étrend száz receptet tartalmaz, és ötleteket ad ahhoz is, hogyan gazdagítsuk ételeinket időnként minőségi hússal, hallal vagy tejtermékekkel.
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Flexitáriánus étrend Flexitáriánus étrend Flexitáriánus étrend Flexitáriánus étrend

Kitűnő állapotú példány.

Állapot:
6.780 ,-Ft
34 pont kapható
Kosárba