Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!

977.741

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Fő a hidegvér

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Magvető Könyvkiadó-Kárpáti Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest-Uzsgorod
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 503 oldal
Sorozatcím: Albatrosz könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 11 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A szinte egyedülálló, különleges feladatokkal megbízott háborús felderítő egység vezetőjének dokumentális hitelességű beszámolója ez a kötet - maga a történelem, valóságban létező, saját nevekkel szereplő hősökkel.
Hogyan irányította Medvegyev ezredes az ellenség katonai apparátusába beépített szovjet hírszerzőket, látta el őket német pénzzel és szinte naponként változó hamis iratokkal, hogyan fedezte akcióikat?
A kötet egyik kiemelkedő alakja a legendás hírű Nyikolaj Kuznyecov, a rovnói német katonai körökben Paul Sieberg néven ismert szovjet felderítő, aki működésének hét éve alatt rettegésben tartotta az orosz fronton működő német főhadiszllás személyzetét. A kötet pergő cselekményének követése során az olvasó azt hiszi, hogy romantikus kalandregényt tart a kezében, pedig a fantasztikus bátorságról tanúskodó hősi akciók, hírszerző manőverek pontosan így történtek meg...

Dmitrij Medvegyev

Dmitrij Medvegyev műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Dmitrij Medvegyev könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem