kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Black & White Könyvkereskedés Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Nyíregyháza |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 165 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 19 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-9544-90-6 |
| Fogyjunk le nyugodt körülmények között | |
| Különféle módok és módszerek | |
| Hogyan vélekedjünk a testmagasság és a testsúly viszonyáról? | |
| Milyen az ön ideális alakja? | |
| Hogyan halmozódik fel a zsír? | |
| Így ne kísérletezzünk! | |
| Tilalmi listára kell-e tenni egyes élelmiszereket? | |
| A zsíradékokat nem kiküszöbölni kell, hanem jól megválasztani | |
| A legfontosabb: Őrizzük meg életörömünket! | |
| A bevásárlás | |
| A bevásárlás öröm | |
| Tárolás és felhasználás | |
| A friss termékek | |
| Egyéb élelmiszerek | |
| Mit, hol és hogyan együnk? | |
| Mennyit együnk? | |
| A rágás | |
| Az ételek elkészítése | |
| Húsok | |
| Halak | |
| Szárnyasok | |
| Tojás | |
| Zöldségek és főzelékek | |
| Keményítőben gazdag termékek | |
| Burgonya | |
| Néhány további részlet | |
| Hidegen vagy melegen együk az ételeket? | |
| Maradékok | |
| Sütemények | |
| Gyümölcsök | |
| Nyers ételek | |
| Egészségügyi diéta | |
| Néhány ötlet az étrendhez | |
| Reggeli | |
| Húst vagy halat tartalmazó ebédek és vacsorák keményítőben gazdag élelmiszerek nélkül | |
| Hústalan ebédek és vacsorák, főzelékkel és keményítőben gazdag élelmiszerekkel | |
| Éljünk nyugodt körülmények között | |
| Frissítse fel gondolatait! | |
| A gondolatok "helyettesítésének" és irányításának technikája | |
| Tudjon parancsolni a testének | |
| A mindennapi teendők keretében | |
| A belső masszázs | |
| A szabadidő eltöltése | |
| Egyéb szövetségeseink | |
| A levegő | |
| A nap | |
| A víz | |
| A növények | |
| Az ásványok | |
| Az érzékek | |
| Összefoglalás | |
| Könnyű, családi receptek, amelyek a segítségére lehetnek | |
| Több mint negyven kalóriaszegény recept | |
| Zöldségek | |
| Húsételek | |
| Halételek | |
| Szárnyas- és nyúlételek | |
| Tojásételek | |
| Meleg előételek | |
| Hideg előételek | |
| Desszertek | |
| Maradék ételekből | |
| Egytálételek | |
| Gyorsan elkészíthető, könnyű ételek | |
| Függelék |