1.031.305

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szerves kémia II/1.

II. félév - 1. rész/Kézirat

Szerző

Kiadó: Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem Gyógyszertudományi Kara
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 197 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 28 cm x 21 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Oxovegyületek333
Oxovegyületek fizikai tulajdonságai336
Oxovegyületek előállítása339
Oxovegyületek kémiai tulajdonságai343
Fontosabb karbonilvegyületek356
Dioxo vegyületek356
1,2-dioxo vegyületek360
1,3-dioxo vegyületek363
1,4-dioxo vegyületek366
Telítetlen oxovegyületek367
Ketének368
Alfa - Béta-telítetlen oxovegyületek370
Kinonok373
Konokok előállítása374
Kinonok kémiai tulajdonságai375
Fontosabb kinonok377
Hidroxi-oxovegyületek382
Hidroxi-oxovegyületek előállítása383
Hidroxi-oxovegyületek kémiai tulajdonságai383
Fenolaldehidek és fenolketonok388
Szénhidrátok389
Monoszacharidok390
Monoszacharidok téralkata399
Monoszacharidok kémiai tulajdonságai400
Legfontosabb monoszacharidok403
Diszacharidok406
Fontosabb diszacharidok407
Poliszacharidok409
Karbonsavak412
Karbonsavak nevezéktana413
Karbonsavak fizikai tulajdonságai415
Karbonsavak előállítása417
Karbonsavak kémiai tulajdonságai421
Karbonsavhibridek-karbonsavkloridok431
Karbonsavészterek433
Karbonsavamidok435
Legfontosabb monokarbonsavak és szaármazékaik438
Telítetlen monokarbonsavak442
A telítetlen monokarbonsavak kémiai tulajdonságai443
Fontosabb telítetlen karbosnsavak445
Halogénkarbonsavak449
Halogénkarbonsavak előállítása450
Halogénkarbonsavak kémiai tulajdonságai452
Hidroxi karbonsavak454
Hidroxikarbosnsavak előállítása455
Hidroxikarbonsavak kémiai tulajdonságai458
Fontosabb hidroxikarbosnsavak460
Oxokarbonsavak465
Oxokarbonsavak előállítása466
Oxokarbonsavak kémiai tulajdonságai468
Fontosabb oxokarbonsavak474
Szulfo- és nitrokarbonsavak475
Dikarbonsavak477
Dikarbonsavak előállítása478
Dikarbonsavak kémiai tulajdonságai480
Fontosabb dikarbonsavak és származékaik483
Malonészter-szintézisek484
Hidroxidikarbonsavak489
Olefindikarbonsavak494
Aminosavak495
Aminosavak fizikai tulajdonságai498
Aminosavak előállítása500
Aminosavak kémiai tulajdonságai503
Peptidek509
Peptidek szintézise510
Védett aminosavak előállítása512
A peptidkötés kiépítése514
Fehérjék523
Egyszerű fehérjék526
Összetett fehérjék526
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv