797.992

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A bíboros tolvajai

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Zrínyi Katonai Könyv- és Lapkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 198 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN:

Fülszöveg

Az idősebb olvasók még nyilván emlékeznek az 1936-os újságok, filmhíradók spanyol polgárháborús vonatkozású híranyagának egyik kiemelkedő mozzanatára - a toledói Alcázar ostromáról szóló tudósításokra. Ennek a történelmi eseménynek dokumentumszerű, de regényes feldolgozását kapja kézhez most az olvasó. Mi történt a toledói fellegvárban? Mi volt a titka annak, hogy az ostromló köztársasági csapatok hosszú ideig nem tudták bevenni az Alcázart? Ki volt Moscardo ezredes? Kik bogozták ki a toledói rejtélyt? Ezen a kalandon kívül a regény hősei még egy, már-már krimi ízű nyomozásban is részt vesznek: Ellopják az egyházi ereklyeként tisztelt San Andrés keresztet! Kik a tettesek? Miért tették? Van-e összefüggés a kegytárgy ellopása és az Alcázar ostroma között? Számtalan titok, sok-sok kaland, fordulat, izgalom és mindazonáltal dokumentatív hitelesség jellemzi Földes Mihály új regényét, amely mindenki számára érdekfeszítő olvasmány.

Földes Mihály

Földes Mihály műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Földes Mihály könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem