857.387

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A szökevény (dedikált példány)

Szerző

Kiadó: Kossuth Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 327 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 963-090-668-6
Megjegyzés: Földes Mihály szerző által dedikált példány.

Fülszöveg

Stoll Viktor, egy képzelt dél-budai üzem brigádvezetője megtudja, hogy helyettese munkahelyet akar változtatni. Miféle indulatokat vált ki Vitár Dezső elhatározása, milyen előzmények késztetnek ilyen lépésre egy jól képzett szakmunkást?
Földes Mihály éles szemmel kutatja szereplői történetében a szocialista brigádok gondjait, problémáit, céljainak gyakorlati megvalósulását, sőt fejlődésüknek azt a szakaszát, amikor egy szorosan összeforrott kis közösség kinövi a magára szabott kereteket. Az író a mai munkásember életében, hétköznapi tevékenységében, gondolat- és érzelemvilágában az egyéni és a csoportérdek egybeesését illetve összeütközését vizsgálja, s keresi azt a lehetőséget, amelynek révén megszülethet a kibontakozás anélkül, hogy az emberi, baráti és munkatársi kapcsolatok csorbát szenvednének. Földes Mihály mai életünk egy eleven problémáját írta meg, mai emberek mindennapi gondjainak adott hangot a valóságot híven ábrázoló munkásregényében.

Földes Mihály

Földes Mihály műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Földes Mihály könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A szökevény (dedikált példány) A szökevény (dedikált példány) A szökevény (dedikált példány) A szökevény (dedikált példány) A szökevény (dedikált példány) A szökevény (dedikált példány)

A védőborító, a borító és belseje kissé foltos.

A címlapon a szerző, Földes Mihály névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
3.980 ,-Ft
20 pont kapható
Kosárba