A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Főzőiskola - Felsőfok - DVD-vel

Szerző
Szerkesztő
Lektor
Fotózta
Budapest
Kiadó: Libri Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 92 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 19 cm
ISBN: 978-963-310-401-9
Megjegyzés: Színes ételfotókkal. DVD-melléklettel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg

Főzőiskola
Zserbó- vagy bejglireceptje mindenkinek van. Olyan azonban, amely hibátlanul mindig beválik, keveseknek. A Fóző-iskola - Fe/sóYo/c elsősorban ünnepi, különleges alkalmakra szánt, hagyományos és modern fogások gyűjteménye. Mautner Zsófi ezúttal, is a tőle megszokott közvetlen stílusban osztja meg bombabiztos receptjeit. Halászlé és francia hagymaleves, pulykasült és garnéla, flódni és creme brulée, birsalmasajt és narancslekvár - mind megférnek egy mai főzőrepertoárban.
Ezzel a harmadik kötettel válik a Főzőiskola sorozat teljessé. A könyvekben szereplő ételekkel megteremthetjük az „otthon ízét", hiszen minden hétköznapi és ünnepi pillanatra találunk jól bevált recepteket.
Mautner Zsófi gasztronómiai szakújságíró, a Chili & Vanília blog és szakácskönyvek szerzője, az ízes É/et televíziós főzőműsor háziasszonya, a hazai gasztronómia egyik legaktívabb és legsikeresebb személyisége. Lassan tíz éve a gasztronómiának él, szenvedéllyel és fáradhatatlanul kutat, főz, mindent... Tovább

Fülszöveg

Főzőiskola
Zserbó- vagy bejglireceptje mindenkinek van. Olyan azonban, amely hibátlanul mindig beválik, keveseknek. A Fóző-iskola - Fe/sóYo/c elsősorban ünnepi, különleges alkalmakra szánt, hagyományos és modern fogások gyűjteménye. Mautner Zsófi ezúttal, is a tőle megszokott közvetlen stílusban osztja meg bombabiztos receptjeit. Halászlé és francia hagymaleves, pulykasült és garnéla, flódni és creme brulée, birsalmasajt és narancslekvár - mind megférnek egy mai főzőrepertoárban.
Ezzel a harmadik kötettel válik a Főzőiskola sorozat teljessé. A könyvekben szereplő ételekkel megteremthetjük az „otthon ízét", hiszen minden hétköznapi és ünnepi pillanatra találunk jól bevált recepteket.
Mautner Zsófi gasztronómiai szakújságíró, a Chili & Vanília blog és szakácskönyvek szerzője, az ízes É/et televíziós főzőműsor háziasszonya, a hazai gasztronómia egyik legaktívabb és legsikeresebb személyisége. Lassan tíz éve a gasztronómiának él, szenvedéllyel és fáradhatatlanul kutat, főz, mindent kipróbál, és szívesen megosztja tapasztalatait olvasóival, nézőivel. Receptjeit sok ezren főzik. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Mautner Zsófi

Mautner Zsófi műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Mautner Zsófi könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem