1.035.072

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Főzőiskola kezdőknek és haladóknak

Alapvető tudnivalóktól új, divatos receptekig

Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 22 cm
ISBN: 963-369-420-5
Megjegyzés: Színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Ez az alapvető szakácskönyv egyetlen konyhából sem hiányozhat! Elsősorban kezdőknek, a konyhaművészet új híveinek készült, de haladó hobbiszakácsok is haszonnal forgathatják.
256 oldal, kitűnő receptgyűjtemény, amely egyszerű alapételeket, de agyafúrt kreációkat is tartalmaz, és a kulináris élvezetek teljes palettáját nyújtja az előételektől kezdve a leveseken, mártásokon, zöldség-, hal- és szárnyasételeken át a mesés desszertekig.
A változatosság a lényeg: a klasszikus marhahúsleves és sertéssült mellett eredeti, új, divatos recepteket is találhatunk; például zseniálisan egyszerű zöldséges készítményeket, egzotikus rizsételeket és gyorsan elkészíthető, furfangos last minute finomságokat.
A részletes bevezető tájékoztat a konyhai felszerelésről, a főzési technikákról, bemutatja a legfontosabb fűszereket, valamint ismerteti a húsok, halak és zöldségek vásárlásakor szükséges alapvető tudnivalókat.
A recepteket színes fotók illusztrálják, és a szöveg gyakorlatiasan és közérthetően... Tovább

Fülszöveg

Ez az alapvető szakácskönyv egyetlen konyhából sem hiányozhat! Elsősorban kezdőknek, a konyhaművészet új híveinek készült, de haladó hobbiszakácsok is haszonnal forgathatják.
256 oldal, kitűnő receptgyűjtemény, amely egyszerű alapételeket, de agyafúrt kreációkat is tartalmaz, és a kulináris élvezetek teljes palettáját nyújtja az előételektől kezdve a leveseken, mártásokon, zöldség-, hal- és szárnyasételeken át a mesés desszertekig.
A változatosság a lényeg: a klasszikus marhahúsleves és sertéssült mellett eredeti, új, divatos recepteket is találhatunk; például zseniálisan egyszerű zöldséges készítményeket, egzotikus rizsételeket és gyorsan elkészíthető, furfangos last minute finomságokat.
A részletes bevezető tájékoztat a konyhai felszerelésről, a főzési technikákról, bemutatja a legfontosabb fűszereket, valamint ismerteti a húsok, halak és zöldségek vásárlásakor szükséges alapvető tudnivalókat.
A recepteket színes fotók illusztrálják, és a szöveg gyakorlatiasan és közérthetően írja le az elkészítés minden mozzanatát. Így könnyen és biztos kézzel dolgozhatunk, az élvezet pedig csak (főzési) idő kérdése. Vissza

Tartalom

Bevezető6
Snackek és előételek22
Levesek és egytálételek42
Saláták64
Mártások80
Tészták és rizsételek94
Zöldséges ételek124
Halételek és a tenger gyümölcsei150
Vad- és szárnyasételek180
Húsok206
Desszertek234
Tárgymutató254
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Főzőiskola kezdőknek és haladóknak Főzőiskola kezdőknek és haladóknak Főzőiskola kezdőknek és haladóknak Főzőiskola kezdőknek és haladóknak
Állapot:
1.570 ,-Ft
13 pont kapható
Kosárba
konyv