A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Főzőiskola - Középfok

Szerző
Szerkesztő
Fotózta
Budapest
Kiadó: Libri Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 103 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 19 cm
ISBN: 978-963-310-400-2
Megjegyzés: Színes ételfotókkal. DVD-melléklet nélkül.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


főző ISKOLA
Hova léphetünk tovább, ha az alapfokú konyhai tudást már megszereztük? Fontos a kihívás, de az is fontos, hogy siker- és ne kudarcélményeink legyenek az összetettebb ételekkel. Mautner Zsófi középfokú Főzőiskolája többségében nyári recepteket tartalmaz: befőtteket, lekvárokat, fagyit, házi kenyereket, és aki az Alapfokot már végigfőzte, annak nem okozhat gondot egy kerti vendégség vagy egy grill parti.
„Nagy izgalommal vártam, hogyan fogadja majd a közönség a Főzőiskola Alapfokot, mert tőlem a legtöbben a különlegesebb, egzotikusabb recepteket szokták meg leginkább az elmúlt évek során. Nagy örömömre a visszajelzések azt mutatták, hogy valóban szükség volt egy az alapműveleteket korszerűen bemutató kiadványra."
Mautner Zsófi gasztronómiai szakújságíró, a Chili & Vanília blog és szakácskönyvek szerzője, az Izes Élet televíziós főző műsor háziasszonya, a hazai gasztronómia egyik legaktívabb és legsikeresebb személyisége. Lassan tíz éve a gasztronómiának él,... Tovább

Fülszöveg


főző ISKOLA
Hova léphetünk tovább, ha az alapfokú konyhai tudást már megszereztük? Fontos a kihívás, de az is fontos, hogy siker- és ne kudarcélményeink legyenek az összetettebb ételekkel. Mautner Zsófi középfokú Főzőiskolája többségében nyári recepteket tartalmaz: befőtteket, lekvárokat, fagyit, házi kenyereket, és aki az Alapfokot már végigfőzte, annak nem okozhat gondot egy kerti vendégség vagy egy grill parti.
„Nagy izgalommal vártam, hogyan fogadja majd a közönség a Főzőiskola Alapfokot, mert tőlem a legtöbben a különlegesebb, egzotikusabb recepteket szokták meg leginkább az elmúlt évek során. Nagy örömömre a visszajelzések azt mutatták, hogy valóban szükség volt egy az alapműveleteket korszerűen bemutató kiadványra."
Mautner Zsófi gasztronómiai szakújságíró, a Chili & Vanília blog és szakácskönyvek szerzője, az Izes Élet televíziós főző műsor háziasszonya, a hazai gasztronómia egyik legaktívabb és legsikeresebb személyisége. Lassan tíz éve a gasztronómiának él, szenvedéllyel és fáradhatatlanul kutat, főz, mindent kipróbál, és szívesen megosztja tapasztalatait, olvasóival, nézőivel. Receptjeit sok ezren főzik. Vissza
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Mautner Zsófi

Mautner Zsófi műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Mautner Zsófi könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem