| Kiadó: | Ge Fabbri Limited Magyarországi Fióktelepe |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Kapcsos keménykötés |
| Oldalszám: | 1.154 oldal |
| Sorozatcím: | Főzzünk magabiztosan |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 22 cm x 20 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Színes ételfotókkal illusztrálva. |
| Technikák | |
| Hús, szárnyas és vad: 2-28, 30-68 | |
| Hal, kagyló és rák: 1-24 | |
| Zöldség és gyümnölcs: 1-30 | |
| Zöldség, gyümölcs és tészta: 1-15 | |
| Sajtos, tejes és tojásos ételek: 1-4, 6, 8-21 | |
| Sütési fortélyok: 1-57 | |
| Desszerttitkok: 1-16 | |
| A Séf mesteriskolája: 1-41 | |
| Tárgymutató | |
| Receptek | |
| Leves és előétel: 1-8, 10-22, 24-53 | |
| Köret és saláta: 1-27 | |
| Főételek: | |
| Zöldség, rizs, tészta: 1-3, 5-8, 10-12, 14-15, 18-19 | |
| Hal, kagyló, rák: 1-20 | |
| Szárnyas, vad: 1, 3-10, 12-22, 24-26, 28-29 | |
| Hús: 1, 3-57 | |
| Desszertek: 1-11, 13-23, 25, 27-65 | |
| Sütés: 1-40 | |
| Tárgymutató |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.